Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak, hogy mozogjon?...

Mit csináljak, hogy mozogjon? 38hkm

Figyelt kérdés
Nem igazán emlékszem, hogy ma éreztem volna mozogni a kicsit. Most próbáltam egy kicsit kizökkenteni a helyzetéből, de semmi reakció...

2013. dec. 8. 15:34
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Most csuklott kb. 10x, de mozgás semmi, ezt is alig érezhetően. Ez megfelel mozgásnak?
2013. dec. 8. 16:44
 12/28 anonim válasza:
Hát az jó jel, ha már csuklik, de engem nem nyugtatna meg. Én bemennék.
2013. dec. 8. 16:52
 13/28 anonim ***** válasza:
Az én babám nagyon frontos. Ha hidegfront jön alig mozdul, ha meleg akkor meg torna van non-stop. Ma az utóbbit tapasztaltam,de mindenki másképp reagál rá. Nálam a kóla nagyon bevált mint aktivizáló és még a savamat is csökkenti! :D De ha csuklik akkor nincs baj, csak kicsit lustább a napja. Maximum holnap ellátogatsz a dokihoz és megnézeted, hogy megnyugodj.
2013. dec. 8. 17:35
 14/28 anonim ***** válasza:

Volt, h nekem sem mozgott napközben, inkább este, lefekvés után. Próbálj tapsolni egyet a pocakod mellett. A szülésznő csinálta ezt nekem NST közben, mert nem volt hajlandó a fiam megmozdulni, egy tábla csoki után sem. Na a taps meghozta a várva várt hatást, utána a dokim is azt mondta az eredményt látva, h mi volt a pocakban, techno parti? :D

Nyugi, nincs semmi baj!

2013. dec. 8. 18:30
 15/28 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam a tapsot, de semmi. Mindjárt hazaér a párom, megkérem őt. Azért még mindent nem próbáltam, amit tanácsoltatok, ha itt lesz a párom, akkor több időm lesz, átadom neki a gyerekeket. Mondtam neki is ő azt mondta; figyeljem meg éjszaka majd nem hagy aludni, ki fogja rúgni az oldalamat. Most bízom benne, hogy így lesz.
2013. dec. 8. 19:12
 16/28 anonim ***** válasza:
26%
azonnal menj orvoshoz! Én már későn mentem, 36 hetes voltam, mire beértem meghalt, rácsavarodott a köldökzsinór!
2013. dec. 8. 19:54
 17/28 anonim ***** válasza:
Azért ha egész nap nem mozgott én tuti aggódnék, és mennék az ügyeletre. Sajnos hallani elég sok rémtörténetet:(
2013. dec. 8. 20:45
 18/28 A kérdező kommentje:
Felhívtam a dokimat, úgy tudtam ügyeletes ma éjjel, de a hangjából ítélve nem az. Ettől függetlenül azért türelmesen meghallgatott és azt mondta holnap reggel menjek be egy ctg-re. És azt, hogy már itt a vége fele ez nem meglepő, mármint, hogy alig mozog.
2013. dec. 8. 20:58
 19/28 A kérdező kommentje:
Na! Most legyek okos!
2013. dec. 8. 21:04
 20/28 anonim válasza:

Na, mi újság? Remélem, minden rendben!!! Ma az én babám is takarékon volt egész nap, meg az utóbbi napokban, tegnap nekem is este jutott eszembe, hogy jé, nem is számoltam a mozgást, mozgott egyáltalán? Úgy megijedtem, hogy rögtön pocak rázásba kezdtem, egy tompa kis rúgás volt a válasz. És aztán egész éjjel buli volt...remélem Nálad is megy a party azóta!!!

38 hkm

2013. dec. 8. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!