Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen árakon vannak a kismama...

Milyen árakon vannak a kismama ruhák?

Figyelt kérdés
Megírnátok, hogy hol, mit és mennyiért vettetek? Koszi!
2014. okt. 29. 13:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor kerestem, megdöbbentett, hogy milyen árakon lehet kapni, lehet rossz helyen kerestem, de 7000-ért még jó árnak számított. Végül találtam egy használt kismama ruha üzletet, ahol 3000-ért vettem kismamanadrágot és nem is látszik rajta, hogy használt.
2014. okt. 29. 13:35
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
tök jó nadrágokat vettem az Ázsia Centerben, 3-4-5e Ft-ért, felsőket meg Hádából szereztem be, ezek nem kimondottan kismamafelsők voltak, hanem picit bővebb szabású normál blúzok, pólók, stb. Láttam gyönyörű kismamaruhákat boltban, de nekem fájna a szívem ezekért 15-20 ezret kiadni úgy hogy tudom, sokáig nem hordom őket.
2014. okt. 29. 13:41
 3/12 A kérdező kommentje:
Elso válaszolo, hol találtál használt kismama ruha uzletet? Esetleg a CandA-ban mennyiért vannak a ruhák?
2014. okt. 29. 13:44
 4/12 anonim ***** válasza:
2014. okt. 29. 14:09
 5/12 anonim ***** válasza:
C&A-ban akciósan vettem farmert 6000-ért, alapból 10 volt. Most a 2. terhességemnél kismama boltban vettem egyet, mert mindenhol csak olyat árultak, ami nyomi fazonú volt. Vettem egy csőfarmert 17-ért. Sok nagyon, de a többi vagy nagy volt, vagy csúnya :/ Fölsőket nem vettem.
2014. okt. 29. 14:11
 6/12 anonim ***** válasza:

Én itt vásároltam jó pár dolgot tavaly, ha a közelben laksz, akkor el tudsz menni az üzletbe, bármit rád is igazítanak, amit szeretnél, mert az összes ruhát maguk varrják. De van webáruház is. Csak ajánlani tudom őket :-)

[link]

2014. okt. 29. 14:17
 7/12 anonim ***** válasza:

én elég sokat kaptam a sógornőmtől, de amit vettem, azt is használtan vettem az apródon. Egy nadrágot, két felsőt pl 3000 Ft-ért (összesen..) ráadásul ezek mind olyan fajták hogy akár nem terhesen is tudom őket hordani.

Szerintem hülyeség újonnan venni, max olyanra költs, amit máskor is fel tudsz venni. Tele van az apród olyan cuccokkal, amik tiszta újak, főleg a 3. trimeszteres ruhák, mert akkor már nem jár el otthonról a legtöbb kismama, és csak vésztartaléknak áll otthon a szekrényben a terhes ruci.

2014. okt. 29. 14:28
 8/12 Margit84 ***** válasza:
100%
Én ismerősöktől is vettem, illetve bababörzén nagyon tuti kismamaruhákat vettem magamnak nagyon jó áron!
2014. okt. 29. 15:26
 9/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok

[link]

Itt, Pesten a Podmaniczky utcában (belvárosban) van az üzlet és tényleg jó minőségű, nem elnyűtt használt kismamanacikat lehet kapni. Felsőket is láttam, de amúgy is tele vagyok bővebb felsőkkel, úgyhogy azt nem vettem.

2014. okt. 29. 15:27
 10/12 anonim ***** válasza:
Ja és még sokkal több nadrág van, mint amennyit felraktak a honlapra, szóval biztos találsz az üzletben neked megfelelőt.
2014. okt. 29. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!