Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bemenjek a kórházba, vagy ne?...

Bemenjek a kórházba, vagy ne? Vérzés

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag az elmúlt időszakban szinte hetente megyek, főleg piros vérzés volt eddig.Egy-egy alkalommal, de utána semmi. Mindig vizsgálat, UH, a gyerekkel minden rendben. Egy szakaszt találtak, ahol a petezsák nem tapad a méhfalhoz, az vérezhet, és feküdnöm kell.

Pár napja pecsételgetés, de éjjel kicsi vér"szilánkok", most reggel meg kirepült egy elég nagy alvadt vérdarab (ha szövetdarab, én nem tudom megkülönböztetni).

Nem tudom, most megint kitegyem magam (meg a gyereket) UH-nak, macerának? Más járt már így?

14 hetes kmama (elvileg jövő héten mennék csak UH-ra)

2014. okt. 28. 07:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Örülök neki, hogy nem lett baj. Inkább egy kis rohangálás, minthogy valami komolyabb történjen.
2014. okt. 28. 12:16
 12/18 anonim ***** válasza:

Én is véreztem sokat.18 hétig 12 ultrahangom volt,kórházban is feküdtem 3 hetet.Én sem kaptam Utrogestant,csak vérzéscsillapítót meg Magnerot 3x1.

Pihenni,feküdni kell és no szex.

Mi 21 hetesek múltunk már ;)

2014. okt. 28. 13:50
 13/18 A kérdező kommentje:
Te miért véreztél, utolsó?
2014. okt. 30. 13:04
 14/18 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok

Az okot soha nem találták hogy mitől vérzek.

2014. okt. 30. 13:39
 15/18 anonim ***** válasza:

Megint utolsó vagyok

A vérzések miatt többször volt haematómàm is.

2014. okt. 30. 13:41
 16/18 A kérdező kommentje:
Megint téged kérdezlek: és a vérzésekkor mikor gondoltad, hogy be kell menned ügyeletre/kórházba, és mikor "normális"? (Még ha alapvetően nem is normális.)
2014. okt. 30. 16:41
 17/18 anonim ***** válasza:

Kérdezz nyugodtan.Akár priviben is ha itt nem venném észre :)

Először rózsaszín pecsételgetés volt,amit csak pisilés után törlésnél tapasztaltam,de ritkán.Ennek nem tulajdonítottam nagy jelentőséget,de figyeltem van e változás.Amikor a tisztaságin is látszott akkor felhìvtam az orvosom mit tegyek,ügyeletet javasolt.Ügyeleten annyit mondtak pihenjek.Hétvégén már gyenge menszesz erősségű vérzésem volt így hétfőn felkerestem a saját dokim.Azt mondta ha a gyógyszer ellenére nem múlik a vérzés vagy erősödne,esetleg darabossá válik vagy görcsölnék azonnal kórház.1 hét után kellett megint mennem,akkor azt mondta míg barna,szilva színű addig ne aggódjak,feküdjek kitartóan.És ha a fent leírt tünetek annak csak akkor kórház.Amikor ürült a haematóma akkor egyik nap távozott egy nagyobb,kocsonyás barna cucc,utána 2x volt nagyobb mennyiségű barna vér (átázott a tisztasági) utána másnap megint egy kocsonyás darab és ezután pár napon belül teljesen elmúlt a barna pecsételés is,kiürült a haematóma.

Utána 13 hetesen arra keltem egy hajnalban hogy ömlik belőlem az élénk piros vér,pizsamám is tiszta véres lett,majd egy alvadt vérdarab is távozott.Itt egyértelmű volt hogy gond van.Ekkor kórházba kerültem,ott meg a legkisebb barnázást is jelezni kellett a nővéreknek és vagy megnézett orvos vagy kötöttek be infúziót is.

2014. okt. 30. 18:09
 18/18 anonim ***** válasza:

Röviden: attól függ mi a "normális" hogy mit mond az orvos.

A terhesség korai szakaszában nem sok mindent tudnak tenni ha vérzés van,csak reménykedni hogy az embrió egészséges és jól tapad.A nagyobb mennyiségű vér sosem jó,mert kimoshatja az embriót.

2014. okt. 30. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!