Bemenjek a kórházba, vagy ne? Vérzés
Gyakorlatilag az elmúlt időszakban szinte hetente megyek, főleg piros vérzés volt eddig.Egy-egy alkalommal, de utána semmi. Mindig vizsgálat, UH, a gyerekkel minden rendben. Egy szakaszt találtak, ahol a petezsák nem tapad a méhfalhoz, az vérezhet, és feküdnöm kell.
Pár napja pecsételgetés, de éjjel kicsi vér"szilánkok", most reggel meg kirepült egy elég nagy alvadt vérdarab (ha szövetdarab, én nem tudom megkülönböztetni).
Nem tudom, most megint kitegyem magam (meg a gyereket) UH-nak, macerának? Más járt már így?
14 hetes kmama (elvileg jövő héten mennék csak UH-ra)
Szia.Menj mindenképpen be a kórházba,mert ez vetélés tünete is lehet.
Bár kívánom hogy ne igy legyen!
Szóval nem megijeszteni akarlak,csak ez azért komoly dolog,ilyennel nem szabad egy percet sem várni.
Az ultrahangtól meg semmi bajotok nem lesz,mindegy már hányszor voltál eddig.
Én 12 hetes vagyok és már 7 ultrahangon vagyok túl,de ne adj Isten bármi volna én rohannék.
Egyébként a lepény jó helyen tapad neked?
Mert én is véreztem 10 hetesen és még csak mostanában jöttek rá hogy azért,mert a méhszájat fedi a lepény.
Nekem is feküdni kell és magne b6- ot szedek.
Na menj nézesd meg magad és ird meg mi volt.
Szorítok,hogy minden rendben legyen!
Sziasztok!
Köszi a szurkolást, nagyon rendesek vagytok. Bementem, először UH, ott a már megszokott bunkó drnővel, aki a leválást hangsúlyozta, meg hogy kevesebb a magzatvíz mint kéne. (Nem ezért bunkó csak.)
Megkerestem a dokim, addigra már eléggé kibukva, aki megvizsgált, a méhszájjal minden OK, a gyerekkel is, szerinte a magzatvízről ilyen korú terhességnél még felesleges nyilatkozni (nem távozott belőlem folyadék), és a leválásom nem lett több, hanem ugyanaz, mint múltkor, csak az ott lévő hematóma miatt folyamatos a szivárgás, a vér összegyűlhetett a hüvely egyik üregében, megalvadt, és az távozott.
A dilemmám igazából az Utrogestan, mert ő az elejétől ellenezte, de egy nőgyógyász ismerős azt mondta, ő még ilyenkor is felírna.
Hát, megkönnyebbültem, de most eléggé kiborultam. Nemcsak a vérzés, hanem az állandó rohangálás, meg a feszültség, "készenlét".
Köszönet nektek még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!