Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesseg hanyadik heteben...

Terhesseg hanyadik heteben kezd el valtozni a test?

Figyelt kérdés
Ugy ertem hogy a mell megno,tejerek latszodni kezdenek..medence csont kiszelesedik...

2014. okt. 24. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem a melleim az eleje óta fokozatosan nőnekAz erek nagyjából az előtejjel jelentek meg,úgy a 16.hét környékén.A medencémen nem vettem észre,hogy szélesebb lenne.
2014. okt. 24. 20:34
 2/6 A kérdező kommentje:

Nekem nem jon tej

Csak latszodik meg a mellbimbomba is vastag er. Es allitolag 10-11 hetes vagyok

Mar kb duplaja a mellem

A medence csont aze mondtam h szelesedik.noverem 3.gyereket szuli es mondta aze faj a derekam mert igazodik a medencecsontom vagy mim a babahoz

2014. okt. 24. 20:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem 17 hetesen kezdett jönni az előtejem,de van akinek nincs is a terhessége alatt.
2014. okt. 24. 20:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez nagyon változó. Én már 3 hónapja szoptatok, és semmit sem nőtt a mellem a terhesség alatt, és szülés után sem. Az erek pedig csak szülés után jöttek elő. Medencecsont sem nőtt nálam látványosan. Sokan el sem akarták hí

inni szülés után, hogy akkor

r szültem. Poci lement, annyi változást látok a testemen, hogy csíkosak lettek a melleim a szopi miatt.

2014. okt. 25. 10:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja és előtejem egyáltalán nem volt.
2014. okt. 25. 10:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
2014. okt. 27. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!