Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség miatt mindenkin...

A terhesség miatt mindenkin jöttek elő striák?

Figyelt kérdés
Függhet a striák kialakulása az alkattól is?

2014. júl. 13. 17:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én 55 kg-ról indultam és 70 lettem, csak a köldököm körül jött elő pár csík.
2014. júl. 13. 17:27
 2/13 anonim ***** válasza:
55-ről 75 kg, nekem van a hasamon elég sok, de szerintem ez nem súly függő, inkább a bőrtípustól függ. nekem hízás-fogyástól is szoktak lenni, persze nem ilyen mértékben. a 35. hét körül kezdtek durván látszani. Érdemes krémezni magad, lehetőleg minél zsírosabb, olajosabb krémmel, akár olíva olajjal. én azzal kezdtem aztán áttértem a testápolóra mert az kényelmesebb volt, de már bánom.
2014. júl. 13. 17:30
 3/13 anonim ***** válasza:
34%
Valamennyi mindenkin lesz, bár nagyon függ a bőrvastagságtól. Mondjuk ha jól megnézed tuti van rajtad is a combodon pár növekedési is.
2014. júl. 13. 17:35
 4/13 A kérdező kommentje:
mindenkinek ment a zöld kéz :) igen van oldalt a fenekemen,de nagyon kevés,és alig látni őket :)
2014. júl. 13. 17:44
 5/13 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, nem törvényszerű, hogy legyen!!! Alkat és bőrfüggő is. Nekem egy sem lett az elsővel, most a másodikat várom és még mindig ugyanúgy néz ki a pocim. Hozzáteszem anyukámról sem mondaná meg senki hogy szült 2 gyereket, egyetlen egy csíkja sincs, még mindig szép sima a hasbőre.

Én pl az elsőt 55 kg-ról kezdtem és 66-tal mentem szülni (és amikor kijöttem a kórházból +1 kg volt), most ugyanolyan ütemben hízok, még 2 hónapom van és 63 kg vagyok.

De pl barátnőm még sosem szült viszont fogyott vagy 10 kg és szépen látszanak a hasán a striák, főleg így nyáron mikor barnulni szeretne. Pedig ő is sportol(t). És foglalkozik a bőrével. Én meg sima babatestápolóval kenem most is. (Remélem még az utolsó 2 hónapban sem változik majd :))

Viszont rajtam a hormonális változások miatt barna foltok (mint a pici anyajegyek a karomom, mellem, nyakam környékén) jelennek meg, amik a terhesség után elmúlnak.

2014. júl. 13. 17:54
 6/13 anonim ***** válasza:
55ről 75 kgra híztam és nem lett egy db csíkom se :)
2014. júl. 13. 17:54
 7/13 anonim ***** válasza:
Szintén 20 kg- ot híztam, és nem lett striám.
2014. júl. 13. 18:17
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem még a pubertás korban jött elő egy kevéske itt-ott, de a terhesség miatt egyáltalán nem lettem csíkos.
2014. júl. 13. 18:33
 9/13 anonim ***** válasza:

Genetikán és a hormonokon múlik. A hormonális hatás okozza, ezért kamaszkorban, terhesség alatt, esetleg testépítőknél a műhormonok miatt alakul ki. Nem a mechanikus nyúlás az oka, ahogy sokan gondolják.

Nekem nem volt.

2014. júl. 13. 19:05
 10/13 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm,ment a zöld kéz kivétel nélkül :)
2014. júl. 13. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!