Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mikor menjek...

Szerintetek mikor menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés

Ha az utolsó menzesztől számolom, ma vagyok a 6. héten, de mivel pontosan tudom, hogy egy héttel később volt peteérésem, szerintem 5. hét.

Jó ha jövő hét szerdán megyek dokihoz 6-7 hetesen? Szívhang ugye várható már? Nem akarom elkapkodni sem...

2010. jan. 25. 12:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem ne kapkodd el, 2 hét múlva ráér. A 6. hét elején még nem minden esetben hallható a szívhang, és akkor csak feleslegesen végig ülted a sort, mert úgyis visszarendel 1-2 hét múlva a doki. És csak te is aggódni fogsz. Szerintem bírd ki azt a 2 hetet!
2010. jan. 25. 12:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem szívhang ilyenkor még nincs. Maximum látszik a szíve.
2010. jan. 25. 12:42
 3/6 anonim ***** válasza:

szerintem is várd meg a jövő hetet, általában a 6. hét után már van szívhang! vagy legalábbis pulzálás:) ha jól számolom jövő hét szerdán 6+2 napos leszel, ugye? sztem elég sanszos h lesz, nekem a 6+4. napon volt:)

kellemes babavárást!

2010. jan. 25. 12:53
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat!

Utolsónak: Igen, én is így számolom, ezért nem akartam kapkodni eddig. Remélem mindent rendeben talál a doki majd:)Bár lenne már jövő hét szerda!:)

2010. jan. 25. 13:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Sztem meg nyugodtan mehetsz a dokihoz! Legalább megnézi hogy jó helyen tapadt e meg.Én is a 6.héten fogok menni.

majdnem 5 hkm :)))

2010. jan. 25. 14:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia változó én a betöltött 8.héten mentem hasi ultrahangra még nem látszodott a szívhang azért csinált egy hüvely ultrahangot ennél már lehetett látni a szívhangot.
2010. jan. 25. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!