Menjek orvoshoz? Mit csináljak?
Bemennék. Inkább egyszer feleslegesen, mint későn.
Szerintem menj be mindenképpen, legalább megnéznek és te is megnyugszol.
Jó babavárást!
hivd fel a dokid/ugyeletet, es kerdezd meg, hogy mikor van az a pont, amikor menj.
(en elkaptam egy isszonyat hasmeneses virust, gorcsoltem de valami borzasztoan, paráztam nagyon, mentem volna korhazba akar ejszaka kozepen, ehelyett felhivtam a dokim, o mondta,hogy amig nincs laz nyugivan, meg igyak izotonias sportitalt az asvanyi anyagok potlasara.. ezt azert irom, hogy minden esetben VAN egy pont, amikor korhaz. ha bemesz, es nincs nincs ez a pont, radraknak egy NST tappancsot, hallgatnak husz percet, megnezik a mehszajat es hazakuldenek -- velem ezt csinaltak az elso babanal, amikor hasonlo tunetekkel bementem mint neked volt. Masresztrol en azt, akkor hogy bementem nem bantam meg, mert megtudtam, hogy mennyi ido alatt erunk be, meg megnyugodtam, hogy nincs semmi gond, mert ha gond lett volna es nem megyek be... (ha te is ilyen tulpara vagy, menj be, max hazakuldenek))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!