Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hogyan választotok télikabá...

Ti hogyan választotok télikabátot?

Figyelt kérdés
Elvagyok keseredve,mert nem kapok magamra télikabátot és itt van előttem az egész tél kismamaként.még csak 25. hétben járok és akkora a hasam,hogy xxxl-es kabát éppen hogy összeér,kb 1 hónap és nem tudom öszehúzni a cipzárt.Igaz,hogy kínaiban néztem eddig,de holnap tudok csak kismama boltba elmenni.Nézegettem a neten és ott találtam jókat jó áron,de nem merem megrendelni,mi van,ha kicsi,a mérettáblázat szerint kellene nekem most 58-as,mert a hasam,ha körbemérem most 120cm,és csak 52-es méretig vannak,de azt szeretném,ha találnék egy olyat,amivel kihúzom februárig,vagyis beleférek.szerintetek hova menjek nézelődni?15-20000ft-nál többet sajna nem tudok rá szánni.
2014. okt. 24. 17:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Félidősöknek szerintem is kell valami nagy kabi vagy kifejezetten kismamkabi mert egesz telen abba lesznek meg..szerintem az olyanoknak mint en tök felesleges mert hacsak nem tervez az ember a következő 6-7 etben orakat gyalogolni nem olyan nagy baj ha nem ér össze a kabát..meg hát sz igazi tèl mèg csak utána kezdődik..en pl. Nem veszek mert annyit nem gyalogolok es egy kismamakabi ugyanannyi vagy dràgàbb mint a rendes kabàt és kb. Soha többè nem fogom felvenni!:)33hkm
2014. okt. 25. 04:23
 12/14 anonim ***** válasza:

[link]

Én ilyenben gondolkodom,hogy utána is tudjam hordani! :)

2014. okt. 25. 12:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Előző.Ez a kabát nekem is tetszik.Csak nem tudom,hogy a régi méretemet kell nézni vagy az újat a rendelésnél...
2014. okt. 25. 13:38
 14/14 anonim ***** válasza:

[link]

H&Mbe is lehet kapni és nagyon csinosak :)

2014. okt. 25. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!