Elvagyok keseredve,mert nem kapok magamra télikabátot és itt van előttem az egész tél kismamaként.még csak 25. hétben járok és akkora a hasam,hogy xxxl-es kabát éppen hogy összeér,kb 1 hónap és nem tudom öszehúzni a cipzárt.Igaz,hogy kínaiban néztem eddig,de holnap tudok csak kismama boltba elmenni.Nézegettem a neten és ott találtam jókat jó áron,de nem merem megrendelni,mi van,ha kicsi,a mérettáblázat szerint kellene nekem most 58-as,mert a hasam,ha körbemérem most 120cm,és csak 52-es méretig vannak,de azt szeretném,ha találnék egy olyat,amivel kihúzom februárig,vagyis beleférek.szerintetek hova menjek nézelődni?15-20000ft-nál többet sajna nem tudok rá szánni.
én megyek jövőhéten venni télikabátot mert nekem sincs már ami beérne,ha találok jókat,szívesen írok neked. olyan helyekre megyek,hogy brendon, c&a, sugár
32hkm
2014. okt. 24. 18:02
2/14 anonim válasza:
Én mondjuk középidőben voltam pocakos télen, de örültem, hogy végre vége a télikabát szezonnak, átneneti kabátból meg jó nagyot vettem.
Én a helyedbe vagy direkt kismama üzletbe nézelődnék, vagy vaterán hátha van. Vagy A vonalút szokták ajánlani, tudod ami lefelé bővül, ilyet inkább szövetkabátban kapsz.
Ha nagyon nem esetleg férfi kabát? Hátha van valami kevésbé pasis darab, vagyis nem olyan feltűnő és esetleg még mindig feldobhatod sállal, sapival.
2014. okt. 24. 18:02
3/14 anonim válasza:
Én alapból nem vagyok kis méret,most a terhesség meg pláne rátett még.A kínaiban ne próbálkozz azok mini méretek.Nekem ami árban is jó szokott lenni az a Cosmos(valahol Shiva).Ott mindig találok megfelelő méretű kabátot.Ezen kívül még a C&A-t ajánlom.
2014. okt. 24. 18:07
4/14 A kérdező kommentje:
Igen én is holnapra tervezem a kismamaboltos vásárlást,csak azt nem tudom,hogy ha onnan veszek egy pl.52-es méretet,azt meddig lehet bővíteni?Az 52-es kismama kabát mekkora normál méretnek felel meg?Ha ezt tudnám könnyebben tudnék nézelődni még a neten.Találtam még a Teréz körúton egy kabátot,de nem tudom jó lenne e rám,az a baj,hogy utaznom kéne Pestre,megnézni,ami innen 120km,de a bizonytalan,hogy jó lenne-e.szerintetek,ha telefonálok és elmondom a méreteimet,akkor az úgy jó?Ugyan is lehet tőlük neten is rendelni.
2014. okt. 24. 18:12
5/14 A kérdező kommentje:
Lehet hogy tényleg meg próbálnom a C&A-t,de már csak a holnapi nap után.Egyébként én is L/XL méretet hordtam a terhesség előtt.
2014. okt. 24. 18:14
6/14 anonim válasza:
KiK-et nézd meg, ott szokott lenni 7XL meg ilyesmi méret.
2014. okt. 24. 18:31
7/14 anonim válasza:
A piacon vettem még 2007-ben egy A vonalú jó meleg irha (vagy mű irha) kabátot.2011 telén amikor nagy pocakom volt csak ez jött rám :) Igaz látszik kicsit rajta hogy nem új,de most 21 hetes vagyok és télre megint ezt veszem elő.
2014. okt. 24. 18:37
8/14 anonim válasza:
Ikreket vársz, vagy többedik terhesség, vagy hogy a fenébe lehet ekkora hasad??
Nekem 25 hetesen szinte semmi nem látszódott, ha ruhában voltam, decemberben szültem, a 41. héten simán a régi télikabátomat hordtam.
Mondjuk igaz, én nem híztam egy grammot sem, 8 kg plusszal mentem szülni, ami mind el is tűnt a szüléssel.
Próbálkozz óriások boltjában, ott lehet kapni extra méretű ruhákat.
2014. okt. 24. 19:13
9/14 anonim válasza:
Én vettem egy liliputi hordozós kabátot. Nézd meg a honlapon milyen. Keress egy varrónőt és varrass egy felcipzározható tarpéz alakú toldást a kabátodhoz. 7-8000 ft-ból megvan.
2014. okt. 24. 20:16
10/14 anonim válasza:
Kedves 8-as!
Én is 25. Hetes kismama vagyok,és nagyon nagy a pocakom.
Eddig kettő és fél kg van rajtam,és mégis :)
Úgy látszik ez tényleg mindenkinél változó..
Kérdező, én a c&a-ban vettem most egy pár hete,kismama kabátot.Ha 20.000 ft-ig gondolkodsz,abszolút nem kell óriások boltjába menned,mert ennyiért már simán találsz nagyon szuper kismama kabátot!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!