5. hetet töltöttem be tegnap. Az orvos tegnap 5mm petezsákot látott. Ez megfelelő?
Meg vagyok réműlve, mert a kezdeti hányinger elmúlt, egyedűl a mellem maradt nagyobb és néha nyilal. Lehetséges, hogy elhalt a terhesség? Már 2éve is volt egy elhalt terhességem, akkor műszeresen befejezték (3x).Orvos nem tudta megmondani, hogy él-e, ezt majd 2-3 hét múlva fogja látni.
Segítsetek mert az nekem nagyon sok idő, addig megőrülök.
Egyébként meg van egy egészséges 3éves gyerekem.
ne aggódj!
A szívhang a 6-7. hét körül észlelhető, ezért a doki sem láthatta...A petezsákmérete megfelelő..várnod kell sajnos, de valószínű ott lesz a baba, csak még olyan kicsi, hogy nem látszik!
A másik lényeges dolog kiderült, hogy nem méhen kívüli.
Ha nincs a petezsákban magzat, akkor sima mensi formájában kiürül a szervezetedből, nem kell művi beavatkozás, de nem kell aggódni, mert ilyen korai szakaszban még nem mindenkinél látható a baba.
Ez a méret normális, azon ne agggódj, hogy elmúlt a rosszullét, ugyanis az igazából csak hetek múlva kezdődik el.
Ami volt, az más miatt lehetett.
Szia
Ne aggodj nekem is igy volt. hetes voltam amikor lementem az orvoshoz,es nem latott mast csak petezsakot!
Nem lesz semmi baj,mindne a legnagyobb rendeben van,es hidd el nem torvenyszeru,h rosszul legyel,inkabb orulj neki,h jol vagy.
Amugy En is megijedtem anno,mert nekem a mellfajdalom mult el szinte egyik percrol a masikra,es akkor tobben irtak,h ne izguljak semmi gond nincs,es tenyleg ugy is volt.
Nagyon boldog babavarast kivanok
37 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!