Ha 2napja megszuntek a terhessegi tuneteim nagyon kene aggodnom?
Figyelt kérdés
3hete minden nap kaveundor,hanyas,mellfajas,hoemelkedes,gorcsok,puffadas szedules minden...
2napja viszont semmi:( ugy felek..
utana olvastam es lehet olyan hogy egyik heten van aztan nincs.
de vetelest is jelenthet..
valakinek tapasztalat?
bocsi az ekezetekert telefonrol irok.
2014. okt. 24. 15:50
1/4 anonim válasza:
Örülj h nincs bajod. Van akinek egyáltalán nincs. Semmi extra nincs ebben. De akár még visszais jöhet megint.
2/4 anonim válasza:
Nyugi, nekem is össze-vissza változnak a tünetek. Pl. elmúlt a hányinger, eltelt 2 hét és újra visszatért. Volt, hogy épp minden tünet elmúlt. Szerintem élvezd ki, amíg tart.
3/4 anonim válasza:
nekem az 5.héttől voltak nagyon erős tünetek.
a 9.hét körül egyszer csak elmúltak két napra..
el is mentem a dokihoz,aki azt mondta az nem túl jó,mert az azt is jelentheti,hogy elhalt az embrió(marhára megnyugtatott)
mindegy. megnéztük,teljesen jól volt a kicsi. aztán gondolkodtam,hanyadika van és eszembe jutott,hogy pont most lenne meg a havim,HA meglenne :)
2nap múlva el se múltak a tüneteim a 15.hétig :)
32hkm
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :)
2014. okt. 24. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!