Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 2napja megszuntek a terhess...

Ha 2napja megszuntek a terhessegi tuneteim nagyon kene aggodnom?

Figyelt kérdés

3hete minden nap kaveundor,hanyas,mellfajas,hoemelkedes,gorcsok,puffadas szedules minden...

2napja viszont semmi:( ugy felek..

utana olvastam es lehet olyan hogy egyik heten van aztan nincs.

de vetelest is jelenthet..

valakinek tapasztalat?

bocsi az ekezetekert telefonrol irok.

2014. okt. 24. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Örülj h nincs bajod. Van akinek egyáltalán nincs. Semmi extra nincs ebben. De akár még visszais jöhet megint.
2014. okt. 24. 15:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Nyugi, nekem is össze-vissza változnak a tünetek. Pl. elmúlt a hányinger, eltelt 2 hét és újra visszatért. Volt, hogy épp minden tünet elmúlt. Szerintem élvezd ki, amíg tart.
2014. okt. 24. 16:46
 3/4 anonim ***** válasza:

nekem az 5.héttől voltak nagyon erős tünetek.

a 9.hét körül egyszer csak elmúltak két napra..

el is mentem a dokihoz,aki azt mondta az nem túl jó,mert az azt is jelentheti,hogy elhalt az embrió(marhára megnyugtatott)

mindegy. megnéztük,teljesen jól volt a kicsi. aztán gondolkodtam,hanyadika van és eszembe jutott,hogy pont most lenne meg a havim,HA meglenne :)

2nap múlva el se múltak a tüneteim a 15.hétig :)

32hkm

2014. okt. 24. 17:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :)
2014. okt. 24. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!