Terhességi tünet?

Figyelt kérdés

1-én jött meg ma vagyok a 18-ik napon.

9-ik napon volt peteérésem együtt is voltunk akkor

pár napra rá kb a 14-ik napon bő fehér folyásom lett (tejszerű) meg is ilyedtem hogy mi az de ahogy jött elis múlt csak a wc papir lett olyan meg a bugyim utána nem is volt csak minimális ami egyik nap több másik nap kevesebb (de nem olyan sok mint volt)

azóta görcsölget a hasam szúrkál néha olyan érzésem van hogy meg jönn...( ahoz hasonló érzés de nem olyan intenziv)

Melleim is fájnak inkább hónalj körül de viszont ha meg nyomom akkor érzékeny és este is az ha hasra fekszem ...

Lehetséges terhességi tünet már ?

Tavaly áprilisba terhes voltam de sajnos nem maradt velünk a babóca azóta probálkozunk nem szokott ilyen tüneteim lenni ... és arra se emlékszem hogy akkor ilyen hamar jött volna ez viszont a görcsökre emlékszem hogy nem várt elött kb 1 héttel jött mire meg kellet volna jönni az nap mutatta ki a teszt ezért se vettem még most nem akarok csalodni .

Nagyon vágyunk egy babára de sajnos nem jött még össze azóta .

Elnézést hogy ilyen hosszúra sikerült.

Öszinte véleményeket kérek ....remélem nem én produkálom ezeket de viszont nem szokott ilyen érzéseim lenni remélem össze jött végre.

köszönöm

2014. okt. 18. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Pedig a teszt a megoldás, vagy orvos. Itt random tippelgetéseket kapsz csak, amivel nem leszel előrébb.
2014. okt. 18. 11:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Arra lennek kivancsi hogy lehet -e az mar ...ilyenkor orvos se lat meg semmit tesztet meg hagyuk mert ha az is vagyok meg nem mutatja ki
2014. okt. 18. 11:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy a teszt nem mutatná?

Nagyon korai a tünet! Csak fantáziálsz.

2014. okt. 18. 12:47
 4/5 anonim ***** válasza:
A teszt ilyen korán még nem mutatná. Várd meg, amíg kimarad a köv mensid, aztán tesztelj. Ahhoz még van kb 10 napod, ha normális ciklusaid vannak.
2014. okt. 18. 13:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Normalis a ciklusom ...de az nem lehetett hogy hamarabb volt ovu ? Azert vannak "tuneteim"?
2014. okt. 18. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!