Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 hetes kismama vagyok és...

13 hetes kismama vagyok és 22én voltunk a 12 hetes ultrahangon. Szerintetek?

Figyelt kérdés
a papírra amit kaptam az van írva hogy Beutaló DG: fenyegető vetélés és ezt nem értem miért. a másik meg hogy a vizsgálat során durva magzati rendellenesség nem látható. ezek szerint valami nem olyan,mint kellene lennie??
2014. okt. 24. 10:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Fenyegető vetélést azért írták rá, mert így több pénzt kap a kórház utánad. (általában ezt a védőnők el szokták mondani)

A másik kérdésed nem értem. A babád nem látszik betegnek. Ez gond felétek?

2014. okt. 24. 10:12
 2/11 A kérdező kommentje:
engem az a szöveg zavar h durva rendellenesség nem látható. de ezek szerint valami rendellenessége van a babámnak? vagy csak én forgatom ki ezt? és egyértelműen azt szeretném ha egészséges baba lenne...
2014. okt. 24. 10:24
 3/11 anonim ***** válasza:
Semmi rendellenességet nem láttak, nyugodj meg :) 1es
2014. okt. 24. 10:27
 4/11 anonim ***** válasza:
"Rendellenesség nem látható" annyit jelent,hogy a babád uh alapján egészséges.Mindenkinek ezt írják rá,akinél nem találnak semmi bajra utaló jelt.
2014. okt. 24. 10:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Mindenkinek ez van a papírján, akinek a babája egészségesnek tűnik. A fenyegető vetéléses dolgot nem tudom, de azért némi magyarázatot hozzáfűzhettek volna.
2014. okt. 24. 10:55
 6/11 anonim ***** válasza:
Kérdező táppénzen vagy?mert ha igen,akkor ez is lehet a magyarázata,miért írta ezt a diagnózist a papírodra.
2014. okt. 24. 10:56
 7/11 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem jó az értelmező képességed?

Durva rendellenességet NEM találtak, akkor szerinted beteg a baba??

2014. okt. 24. 11:19
 8/11 A kérdező kommentje:
de jó az értelmező képességem képzeld. csak nekem első baba és nem tudom minek kell ilyenkor szerepelnie a papíron ha minden rendben van, minden esetre nem erre tippeltem volna. a kedves doki meg semmit nem mondott hiába kérdeztem csak hogy nagyon aktív baby. nem vagyok tp-n, dolgozok decemberig még. köszönöm a válaszokat :*
2014. okt. 24. 11:59
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

értelek kérdező.

úgy értelmezted,hogy DURVA rendellenesség nem látható akkor egy kisebb fajta lehetséges.. de ha lenne leírták volna a papírra,nyugi

2014. okt. 24. 13:20
 10/11 anonim ***** válasza:

Gondolom, ilyenkor csak durva látszana, azért ezt írják rá. Nekem is így volt 22-én.

13+3 km

2014. okt. 24. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!