Kismamák, akiknek lenne kedvük beszélgetni, megosztani egymással az élményeket?
Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 16:03
2/7 A kérdező kommentje:
lenne kedved privibe beszélgetni?:D írj ha igen:)
2014. okt. 23. 16:46
4/7 anonim válasza:
Bár már nem vagyok kismama, de van két szép gyerekem:) Az élények kapcsán: a fiam 'besikerült', Vele nagyon könnyű terhességem és 7 órás szülésem volt. Bár sokat hánytam, nem csak a tankönyvi 12. hétig, meg 7 hónapig dolgoztam, de utána tök jó volt, lófráltam a nagy hassal, vártuk nagyon. A lányomat már terveztük, másfél év van köztük. Az a terhesség már nehezebb volt (mert ha a hányás közben az egyéves üvöltve rugdossa a hátad, ugye...), akkor kezdett el jönni-menni, rohanni utána, stb. Ott már jobban vártam a szülést, agyalni, hogy hova 'teszed' a nagyot addig, kiságyba, etetőszékbe emelgetni a pocakkal, szóval nehezebb volt fizikailag. De nekem mindkét terhesség alapvetően kellemes, jó élmény volt, ahogy nőnek, ahogy szétrugdossák a veséd, amikor csuklanak odabenn és amikor először találkozunk odakinn:)
5/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem is írhatsz ha van kedved:)
32+5hkm
6/7 Szalay Netala László válasza:
Hát, kicsit fúnak születtem és elég régen. E-mailben láttam ezt a kérdést.
Viszont ezt éppen most írtam, ma éjjel. Remélem, nem számít OFF-nak. :) A vége felé kiderül, hogy talán nem az.
Elnézést, ha másképp gondoljátok.
7/7 anonim válasza:
A kérdező nem igazán vàlaszol.Egyszer ìrt azóta semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!