Hajnali izzadás meddig tart?
Pár hetes terhes vagyok. majdhogynem az elejétől hajnalonként arra kelek hogy csurom víz vagyok. elalvás előtt melegem van, szellőztetek hogy hüvös legyek. aztán felébredek hogy tiszta víz vagyok, fázom. ha felveszem a pizsama felsőmet, akkor melegem van, nem takarozom be, majd megint arra kelek hogy fázom. ezáltal nem tudok nyugodtan aludni, pihenni.
egyébként mindig pizsiben alszom, még nyáron is. tegnap már térdgatyós pizsit vettem fel és egy rövidújjú pólót. régebben télen erre a pólóra egy hosszúújjú felső is került....
más is van/volt így? lehet tenni valamit ellene? pl. gyógytea, vagy törődjek bele hogy a következő 7,5 hónapban így tudok aludni?
köszönöm, szép napot
köszönöm a reményt! :-) mert így kialvatlanul kicsit nehéz dolgozni!
neked meg könnyű szülést!
én is fázós voltam, a legnagyobb kánikulában is képes voltam pizsit és pólót venni, míg a férjem télen is egy szál gatyóban alszik! ám ma jól aludtam. nem izzadtam és nem keltem fel arra hogy fázom vagy éppen melegem van. két hét után végre egy nyugis éjszaka. és mégcsak pisilni sem keltem fel hajnalban! :-)
szép napot
Reggelig. Aztán jön a reggeli izzadás, amit később felvált a délelőtti, majd a délutáni, az esti, aztán az éjszaklai.
És így tovább.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!