SOS! Tudom, hogy rosszat csinaltam es hogy buta voltam, de akkor is mi ez? Tobbi lent.
Budapesti vagyok de Londonban elek...:)
De nem gorcsolok...semmi bajom nincsen...Hanem lent a nemiszervemnel benyilal nekem de nagyon nagyon es olyan mintha a mehemig feljonne a nyilalas mashogy nem tudom elmondani...
Először is: bár az abortusznak nagyon nem örülök, de legalább a tablettás megoldást választottad, ami nem jár a méhnyak és a méhfal sérülésének lehetőségével, így a későbbi, már kívánt terhességeidre nem jelent veszélyt.
Annyi eszed azonban lehetett volna, hogy gumival szexeltek. A méhfalad most vérzik, van ott egy nyílt sebed, ti meg ki tudja, milyen fertőzést vittetek be oda a hüvelyeden keresztül...
Én is csak azt tudom mondani, hogy doki. Lehet, hogy természetes a dolog, lehet, hogy ti okoztátok, és az is lehet, hogy a tabletta nem volt elég hatásos, mégis kell a műszeres beavatkozás.
"es barmilyen hihetlen kiszakadt pont akkor...istene akarta vagy nem tudom,de en se hittem el hogy kb 5eve gumit hasznalok es most hogy kiszakad egybol teherbe esek..." Nem figyelté., Arra gondoltam, hogy a művi vetélés UTÁN 4 nappal használtatok-e gumit, vagy sem, nehogy az ondó eljuthasson a méhedbe, a méhfalon lévő nyílt sebig.
Mindenesetre örülök, hogy az orvosod szerint nincs gond.
Nem en vagyok az a leanyzo akinek arab pasija van:)
Nem tudom ez hogy jott most ide de mindegy:)
Amikor most 4 nap utan sexeltunk akkor kb 2 percig nem volt rajta gumi de utana vettunk fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!