SOS! Tudom, hogy rosszat csinaltam es hogy buta voltam, de akkor is mi ez? Tobbi lent.
kedden vettem be az elso tablettat ami ugymond megoli a magzatot.:(
szerdan reggel bementem a dokihoz es akkor bekellet venni 2 amivel ugymond kiverzem...hazajottem gorcseim voltakk vereztem eleg rendesen de ez termeszetes volt...szval szerda ota eltelt 4 nap vagyis 4 nap utan szexeltunk...
nem...nem faj a hasam semmi bajom nincsen mar ket napja csak verzek...es eddig nem volt ilyen hogy iet benyilalna nekem...es olyan mint ha egy kest vagy nem is tudom azt szurnak fel nekem...most is mar megint...:(
es csak az utan kezdodot hogy sexeltem a baratommal...:(
Háát, szerintem szex nélkül is görcsöltél volna. De hallod, irigyellek... nekem mikor elhalt a 8 hetes magzatom és abortusz lett... sajnos 4 hónapig élni se volt kedvem...
Mindenesetre kérdezd meg a dokidat, de elképzelhető, hogy jól leszúr majd a két hetes tilalom megszegése miatt. De fő az egészség, kérdezd meg tőle!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!