Akik mar tudjak h milyen nemu babajuk fog szuletni, de meg csak 12-20 het kozott vannak, megneznetek nekem? Egy kis erdekesseg.
Hallottam vkitol h ha a jobb bokacsont alatt megjelenik egy pukli, akkor lany baba lesz, viszont ha a bal bokacsont alatt, akkor fiu. Nekem az elso terhessegemnel a jobb-on kezdett el latszodni, de mar a 7-8. het kornyeken, es valoban lany lett. :) Most megint babat varok, es megint a jobb bokacsontom alatt kezdett megjelenni a pukli. Kivancsi vagyok, h akik mar tudjak a babajuk nemet, megneznetek nekem a labatokat? A ferjemmel most fiut szeretnenk (persze ez nem kivansagmusor), es erdekelne h a bal boka alatt is kipuklosodik egyaltalan? Azert irtam h 12-20. het kornyekiek, mert arra mar legtobben tudjak a baba nemet. Kesobb meg az esetleges vizesedes miatt nem ugy latszodna mar.
8 h km
Csatolok kepet, h pontosan mire is gondolok:
Igen, en is latok ott vmit, de nem 100%. A fene se tudja... :) Remelem megcafolod. :) Bar az en labamon egyertelmubbnek tunik... :(
Esetleg aki latja a bal bokajanal a puklit es doki is megerositette h fiu, nem tenne fel kepet? Meg nem lattam fius bokat. :)
Most mar egyre kivancsibb vagyok, h milyen nemu lesz a babatok. :) Tenyleg nagyon csaloka ez a kep, azt mondanam rola h fiu. A lenyeg persze, h egeszseges legyen, de a megerzeseid, almaid lehet nem csapnak be. :)
Azert majd ird meg legyszi, h legkozelebb mint mond az orvos. :)
Gratulalok a kislanyodhoz! :) Akkor azert az arany azt mutatja h ez a fajta "josteszt" bejon. :)
En most a 12 hetes uh-ra varakozok, jovo heten hatha tud mondani vmit a doki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!