Milyen érzés mikor csuklik a pocaklakó? 30 hetes km.
Szia!
33 hetes vagyok, és úgy a 20.héttől folyamatosan érzem a csuklást. Engem kimondottan zavar. Persze annyira nem zavar, inkább fura :)
Van, hogy naponta kétszer is... szereti a magzatvizet biztos :D
Egyébként, igen. Ritmusos , szóval tuti hogy azt érzed.
Jó babavárást!
Kedves első válaszoló, erről ezer helyen olvashatsz... Nemhogy érezni, még látni is lehet! :)
Igen, ritmusos "lüktetés", pont olyan, ahogy mi is csuklunk. Valószínűleg azt érezheted. Legalábbis nálam az egész pocakom remegett már a végefelé, kicsit hasonlít a szívdobogáshoz, vagy nem is tudom hogy írjam le.
Köszi a válaszokat!
Nekem sincs könnyű terhességem,sok a megoldandó dolog de mégis minden héten figyelemmel követem mi történhet a pocaklakóval odabent:-)
Embere válogatja!
Szia!
Én 33+1 hetes vagyok,és már-már kezdtem aggódni,mert eddig én sem éreztem.Na de tegnap este végre!!!!csak pár percig tartott,és annyira nem volt erőteljes,de tuti csuklás volt,ritmikusan piciket ugrált.nem volt kellemetlen,csak fura.:)Azt olvastam,ha magzatvizet félrenyeli,akkor csuklik.
Boldog babavárást
Szia
Az én fiam is borzasztóan sokat csuklott a pocakomban. Naponta többször is éreztem azt a ritmusos dobogást, ahogyan Te írod. Bizony volt, hogy már kellemetlen volt, olyan sokáig tartott.
Aztán megszületett és az első 4 hónapban is rendszeresen csuklott. Kb. az 5. hónaptól kezdett ritkulni a csuklások száma.
Most már csak ritkán csuklik (7 hónapos lesz)
Gondolom a rekeszizma megerősödött, annyira, hogy már nem minden evés után csuklik :)
Jó babavárást Neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!