Mit gondoltok hány hetesek vagyunk? Kisfiú vagy kislány van a pocakban?
Ahány hetes kismama vagyok én, annyi hetes a kisbabám. Ezért írtam többes számban a kérdést. Gondoltam egyértelmű... Tévedtem.
Úgy látszik, lehet az efféle kérdést bármilyen formában megfogalmazni, ha valaki bele akar kötni, akkor úgyis bele fog.
Aki normális választ írt, annak köszönöm szépen. :) Eddig senki nem találta el, így várok még egy kicsit. :)
nem , te nem annyi hetes vagy mint a babád, hanem annyi hetes TERHES VAGY ez nagy különbség!!! !!!!!
én szeretem az ilyen tippelősöket, és nem is bántóan írtam h 1600 hetes vagy...nem kell megsértődni...
viszont legközelebb elég ha a babára kérdezel rá.....
tényleg nem tetszett a megfogalmazás és direkt nem írtam h gagyi mert nem akartalak megbántani, de így is sikerült.... pedig semmi negatívat nem írtam....
nah mindegy, szerintem ezen felesleges vitatkozni....
én amúgy 20 hetes vagyok, sokkal nagyobb a pocakom, ezért tippeltem 18 hétre neked...
Rendben. Lehet, hogy én vagyok túlságosan érzékeny...
Egyébként 23 hetes és kislány a pocaklakó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!