Kórházi látogatás-Én reagálom túl? Nincs igazam egyáltalán?
Teljesen megvagyok már zavarodva, nem tudom hogy amit érzek,gondolok az igazságos-e úgymond, vagy sem. Mivel itt a szülés ideje egyre többen kérdezgetik hogy bejöhetnek-e hozzám a kórházba. Persze a szűk családi körnek én nagyon örülnék. Azonban a párom családja részéről nagyon sokan kívánnak bejönni, olyanok akik nem közeli rokonok és alig vagy nem is találkoztam vele, illetve a rokonok hoznák a barátaikat, meg kollégáikat mert hogy mennyit meséltek már rólam és a babáról és látni akarják. Magyarán teljesen idegen embereket is hoznának magukkal. Ami talán önmagában még nem lenne olyan elviselhetetlen, de az, hogy ezt csak úgy kijelentik és meg sem kérdezik az rosszul esik. Persze nem szóltam egy szót sem, inkább a páromat kértem meg hogy beszéljen a családjával, de sikertelen volt, haza jött és mondta hogy azt a kis időt kibírjuk míg bejönnek..nekem ez nagyon rosszul esik. És a véleményetekre lennék kíváncsi, hogy ez az én hülyeségem-e vagy jogos hogy ennek nem örülök.
Köszönöm!!
Én ezt nem is értem, szerintem tök udvariatlan dolog odakéredzkedni látogatóba a kórházba, ha nem hívnak. Nem rokonoknak szerintem még hetekkel a szülés után sem illik odamenni gyermekágyas anyukához, rokonoknak is csak akkor, ha hívják őket ill. ha segíteni mennek.
Ez nem a te hülyeséged, hanem azé, aki nem látja be, hogy az első heteknek nem a látogatósdiról kell szólnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!