Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan zajlik egy védőnői...

Piroska és a farkas kérdése:

Hogyan zajlik egy védőnői látogatás?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, amikor a védőnő ellátogat a leendő család otthonába. Gondolom, h azért, h megnézze, biztonságos körümények közé születik-e a baba. De mi történik ilyenkor, leül a leendő szülőkkel, és beszélgetnek?
2014. febr. 14. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, pont ennyi. Én gondoltam megmutatom neki a babaszobát, de meg se nézte, csak leültünk, és beszélgettünk.
2014. febr. 14. 17:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt nállam is a konyhában leültünk beszélgettünk még inni se kért. Ennyi. Azota nem láttam.
2014. febr. 14. 17:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk sem nézett körbe, csak leült és elmondta azt, amit a tanácsadáson mondana el (szoptatásról, adminisztratív dolgokat a szülés után, ilyesmi).
2014. febr. 14. 18:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálunk átnézett mindent,megkérdezte hol lesz a baba szoba,megmutattam.Elmondta,hogy mit ne egyek,gyakorlatilag a küszöböt kellene rágnom(5 kg plusszal lettem terhes) gyümölccsel.

Rosszallóan nézte a macsekokat(nem girhes macskák,oltva,féregtelenítve,fürdetve vannak és kertes házban lakunk). Nem tetszett neki,hogy "túl messzire van" a baba szobája a miénktől,hiába mondtam,hogy egy ideig biztosan velünk lesz és van légzésfigyelőnk(13 hetesen volt nálunk és már akkor volt,tudtuk,hogy kötekedős)

Már nincs védőnőm azóta.A gyerekjólétissel nem volt gond,leírta papírra a körülményeket,hogy átlag felett élünk,mindenünk megvan és azóta békén hagytak minket.Baba születése után is biztosan jön,de mi nyugodtan várjuk.

2014. febr. 14. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!