Győri szülészeten hogy működik a látogatás? Szobába jöhetnek be a látogatók vagy üvegfalon kívül nézhetik mag a babát?
Milyenek voltak az ott töltött napok ? Minden féle tapasztalat érdekel !!!!
Köszönöm!!!
Ugyan még nem szültem, de tudom, hogy működik. A barátnőmnél voltam látogatni, nos úgy működik, hogy látogatási idő elvileg van, gyakorlatilag nem érdekel senkit, bármikor bemehtnek hozzád a szobába is, akár a 10 fős pereputty is. Szerintem baromi zavaró.
Remélem, sikerül 1 ágyasba kerülnöm szeptemberben.
Ahogy az első írja. Viszont, a szülészet folyosóján, az üvegajtón túl vannak asztalok, meg székek. Ott lehet látogatókat fogadni, és akkor nem zavarjátok egymást a szobatársakkal. Beszéljétek meg a szobatársakkal. Még 2 fős szobánál is zavaró tud lenni az állandó jövésmenés, nemhogy többnél. Az 1 ágyas szobák a fizetősök.
Nekem az ott töltött napokkal nem volt semmi gondom. A kaja nem épp 5 csillagos, a zuhanyzó gáz, takarítás hajnalban, vagy kora reggel, vizitet gyorsan lezavarják, a babákat este viszik fürdeni. Mi 4 éjszakát töltöttünk benn, mert este született a pici. De amúgy 3 a sztenderd. Rooming-inn van, de ha akarod, leadhatod a picit a csecsemősöknek. (én nem adtam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!