Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki csinálja a Péterfyben a...

Ki csinálja a Péterfyben a 12. heti uh-t a szülészeten? 9hkm

Figyelt kérdés
Még nem kértem időpontot.
2013. ápr. 4. 19:15
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
ÉS nagyon kellemetlen a hüvelyi uh? Akkor már megmondják a baba nemét?
2013. ápr. 4. 19:16
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ott csináltattam meg a 12 heti UH-ot. Hasi volt de telt hólyaggal kell majd odamenni, mert így lehet, hogy fogják látni hasin is a babát. A hüvelyi Uh ugyan olyan mint amit a nőgyógyásznál csinált a doki. Ha van kérdésed akkor nyugodtaN ÍRJ, MERT ÉN IS AZ ÖSSZES VIZSGÁLATOKAT OTT CSINÁLTATOM.

2013. ápr. 7. 15:51
 3/11 A kérdező kommentje:
a terhesgondozáson azt mondták hogy hüvelyi lesz. melyik doki csinálta az uh-t? egyébként te kihez jársz? hányadik hétben vagy?
2013. ápr. 7. 18:28
 4/11 A kérdező kommentje:
hüvelyin még nem voltam.
2013. ápr. 7. 18:29
 5/11 A kérdező kommentje:
26-ára kaptam időpontot. :) Lenne kedved beszélgetni, ismerkedni? :)
2013. ápr. 8. 09:47
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Első válaszoló vagyok. Igen van kedvem. :)

Én nem oda járok orvoshoz én csak az ortopédián dolgozok ezért nekem könnyebb, hogy ott helyben tudom elintézni a dolgaimat. Hasi volt, mert telt hólyaggal mentem és már nagy volt a baba. 12 hetesen és pár naposan mentem már nem emlékszem pontosan.

Te kihez jársz?

Én délután mentem. Te mikor mész?

Ugyan a délutáni rendelésért fizetni kell, de kap az ember videót a babáról és egy képet. + egy cd amint van egy csomó kép a manóról.

2013. ápr. 8. 15:22
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem járok senkihez. Nincs is orvosom. Tudnál ajánlani? Először 6.kerben voltam aki megállapította a terhességet, de elküldött, hogy helyileg a péterfybe tartozom. Igy elmentem terhesgondozásra ahol megkaptam a beutalókat és azt mondták, akkor mennyek vissza, ha megvan minden lelet. Most még itt tartok hogy ezeket csinálom. Majd 11:20-ra kaptam időpontot és beutalóval megyek.
2013. ápr. 9. 10:36
 8/11 A kérdező kommentje:
vagyis szerintem az beutaló, ami nekem van :D mert terhesgondozáson adta ki az asszisztens. Te hány hetes vagy most? én26-án leszek pont 12.
2013. ápr. 9. 10:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Én délutánra kaptam időpontot de nem kell fizetni érte csak a 4dért.Valami Dávidné vagy hasonló nőci van benn,nagyon aranyos.Nem. hüvelyi a genetikai uh,azon nem is látná rendesen.
2013. ápr. 16. 18:59
 10/11 A kérdező kommentje:
most.akkor.nem.értem.milyen.lesz?:Dbocsi.az.értetlenkedésért:D.és.párom.bejöhet.velem?vagy.meg.kell.előtte.kérdezni?
2013. ápr. 17. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!