Hallottatok arról, hogy ha egy várandós nő valahol megüti magát vagy szándákosan megütik, akkor a kicsin, amikor megszületik, a bőrén ugyanott lesz egy folt, ahol az anyuka megsérült?
nem tartom valószinünek
Birom,hogy az emberek telebeszélik a várandós anyukákat minden butasággal.
Lehetséges :)
Én 8 hónapos terhes voltam a lányommal, amikor a férjem a karomra ejtett egy eperszemet. Viccesen hangzik, de a lányomnak a mai napig meglátszik a karján az eperfolt :)
Öööö én nem vagyok terhes. Viszont van egy folt a karomon, ott barnább a bőröm színe.
Mondta egyszer valaki, hogy ez miért van(amit fent írtam), de nem hittem neki. Aztán megkérdeztünk egy anyukát, és ő is azt mondta, hogy azért van. Én meg nem tudom, mit higgyek, mert nem túl hihető magyarázat, ezért is tettem fel a kérdést, hogy más mit gondol erről.
lehet benne vmi, sógornőm mikor terhes volt nagyon beütötte magát és ott barna folt lett a lánya bőrén... de sztem csak az erősebb ütések, mert akkor egy-egy "ügyetlenebb" anyukának tiszta folt lenne a babája, vagy ha mondjuk van nagy tesó és mondjuk anyut megrúgja v üti akkor egyből folt kéne h legyen a picin...
aztán ki tudja!?:)
Atya ég... már elnézést, de ekkora hülyeséget is rég hallottam. :DDDDD
Miért látszana meg? Milyen fizikai, biológiai vagy bármilyen tudoményos magyarázata lenne ennek? :DD Jót nevettem a kédésen, de ez valóban csak babona.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!