S. O. s.5-6 hetes terhes vagyok es most a wc- n eszre vettem a bugyimon h vilagos barna folt van rajta de eleg nagy. Ez bajt jelenthet?
Ne panikolj!! Nekem az orvosom azt mondta, ha barmi olyat eszlelek, ami aggaszt, hivjam fel, hetvegen pedig korhazi ugyelet!
Altalanossagban a barna, pecsetelo verzes nem rossz. Elenk piros verzes eseten azonnal korhaz.
De ha a helyedben lennek, most is elmennek ugyeletre. Abbol bajod nem lehet.
Szia!
Először is: FEKÜDJ, pihenj.
Lehet, hogy semmi baj nincs - nekem mindkét terhességemnél így volt - de lehet vetélés jele is.
Hormonálisan meg szokták támogatni a terhességet ilyenkor, progeszteront írnak fel. Ez vagy Utrogestan, vagy valami D-s nevű (duphaston?) gyógyi.
Fontos, hogy pihenj.
Ha van a közeledben kórház, menj be az ügyeletre, nézesfd meg magad (uh), és írasd fel a gyógyszert.
Illetve, ha van dokid, hívd fel őt.
Ne aggódj, minden rendben lesz, csak pihenj!!!!
Egy 18 hós kislány anyukája, aki 3 nap múlva szül (de már ma is szülne :))
Nekem mindkettő terhességem, 5 hét 2 naposan ez volt, pecsételő vérzés, amire kaptam utrogestant, feküdtem a 12. hét végéig. Makk egészséges lett a baba!
én inkább bemennék az ügyeletre pihenés helyett....
én sem a levegőbe beszélek, februárban volt egy vetélésem, sajnos így kezdődött. A mostani terhességemnél már kaptam Utrogestant, de azt minél előbb el kell kezdeni szedni.
Inkább menj be 100-szor és mondják, hogy nincs semmi baj. Egyébként a mostani terhességemnél is barnáztam, de a babám jól van, viszont 2-szer is szaladtam az ügyeletre.
Igen, lehet, hogy nincs baj, de Te is megnyugszol, ha egy orvos mondja ezt.
Menj és nézzék meg a babádat!
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!