34 hetesen 13 kg plusz nem sok?
Figyelt kérdés
2008. aug. 12. 11:19
1/7 A kérdező kommentje:
És mennyi fog még feljönni?
2008. aug. 12. 11:21
2/7 anonim válasza:
Hát, nem tudom, szerintem nem. Bár, Nekem a védőnőm azt mondta, hogy ideális esetben a 20. hétig nem kéne egy dekát sem hízni, a 20-tól 40-ig hétig pedig hetente fél kilót. Tehát 10 kilót a terhesség végéig.
3/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem nem sok,és ami ezután feljön az főleg a baba és víz!Ne aggódj,én örülnék ha így állnék a vége felé!
4/7 anonim válasza:
Szia! Én az első két trimeszterbe híztam 16 kg-ot. Akkor a dokim kiakadt, és diétát javasolt. Azóta 1 kg jött föl, és nem koplalok!
5/7 anonim válasza:
Szia! Találtam egy jó kis angol nyelvű oldalt, kalkulátorral. Beírod hány centi/kiló voltál a terhesség elején és megadja, hogy kb. mennyit szedsz fel. Részletes adatokkal, Rólad és a babáról. www.babycentre.co.uk/tools/weightgain
Ha az angollal nem boldogulsz, szívesen segítek. Boldog babavárást!
6/7 anonim válasza:
Nem sok, ez normális!
A végére a legideálisabb a 12-14 kg.
Én a 23. héten vagyok, és 8 kilónál tartok.
7/7 anonim válasza:
Én a 31. hétben vagyok, és +15 kg-nál járok! Úgyhogy szerintem nem sok. Igaz az én orvosom most szigorú diétára fogott, és szülésig nem haladhatom meg a 80 kg-t. Nem tudom fog-e sikerülni, de szerintem még min. 5 fel fog jönni.
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!