Sos! Ma derült ki, hogy lányunk lesz,2hét múlva szülök?
Figyelt kérdés
Eddig fiúnak vàrtuk :) mai uh-n derült ki, hogy mégsem. Fiú névvel készültünk :) Deeee nagy a boldogsàg mert azt hittem 4 fiús anyuka leszek :) errr ma kiderül hogy teljesül az àlmom :) viszonz zsibbadt az agyam ajànlnàtok szép max. 5-6 betüs neveket? 2 het mulva progr.csaszar lesz2014. okt. 17. 14:16
31/37 anonim válasza:
Szia! Én is gratulálok a kislányhoz, és a fiúkhoz is. Nekem is van 3 fiam + 3 (lassan 4) lányom. Az én lányaim neve Gréta, Doroti és Golda. A decemberben születendő kislányunknak még mi is keressük a nevet. :-)
34/37 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
A kislányunk neve:
Eszterházy Lilla lett
Köszönöm szépen az ötleteket
2014. nov. 18. 18:42
35/37 anonim válasza:
Gyönyörű, gratulálok!:)
Duplán örülök, az én lányom is Lilla, jó választás.:)
37/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek! :)
Egyenlőre furi, hogy nunis :D :D :D :D 3 kukis után, de úúúúgy imádjuk <3
Ő egy izai kicsi csodalány nekünk :)
2014. nov. 18. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!