Sos! Ma derült ki, hogy lányunk lesz,2hét múlva szülök?
Figyelt kérdés
Eddig fiúnak vàrtuk :) mai uh-n derült ki, hogy mégsem. Fiú névvel készültünk :) Deeee nagy a boldogsàg mert azt hittem 4 fiús anyuka leszek :) errr ma kiderül hogy teljesül az àlmom :) viszonz zsibbadt az agyam ajànlnàtok szép max. 5-6 betüs neveket? 2 het mulva progr.csaszar lesz2014. okt. 17. 14:16
11/37 A kérdező kommentje:
Nyilvan nem idegenek fognak donteni, csak otleteket kerrk :) nekem egyezlen egx kedvenc nevem van:Flora de a ferjemnek nem tetszik :( most
meg durget az ido Koduonom az
2014. okt. 17. 14:26
12/37 A kérdező kommentje:
Szoval: koszonom az eddigi otleteket :)
2014. okt. 17. 14:27
13/37 anonim válasza:
Nekem ezek tetszenek:Petra (ez a neve a kislányomnak) Laura, Luca, Lilla, Míra, Csenge.
14/37 anonim válasza:
Blanka, Bianka, Auróra, Luca, Gerda, Emma, Olívia, Dalma, Lea
15/37 anonim válasza:
Fanni,Zsófi,Csenge.Mi lesz a vezetéknév?Ugy könnyebben tudnák ötleteket adni.
17/37 Margit84 válasza:
Ezeket a férjemmel szedtük össze, ezek valamelyike lesz a lányunk neve:
Lili, Júlia, Anna, Klára, Zsófia, Gréta, Sára, Hanna, Anasztázia, Zita, Laura, Sarolta, Nadin, Elena, Rebeka, Kata, Natasa
18/37 anonim válasza:
Nálun kezek jöhetnek szóba, hátha megtetszik valamelyik:
Zita, Kinga, Blanka, Csilla, Orsolya, Edina, Sára
19/37 anonim válasza:
Az enyém Bianka lett, de még ezek voltak a listán: Noémi, Tünde, Nikolett, Szabina
20/37 anonim válasza:
Nekem az Alexandra, Viktória, Olívia tetszik
Az Olívia 6 betűs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!