Most vagyok 15 hetes, és eddig minden bajom volt, fájt a fejem, éjszaka 4-5ször mentem pisilni, fáradt voltam, stb.
Ma reggelre minden tünetem teljesen megszűnt, és nagyon megijedtem, hogy talán valami gond van.
Kell aggódnom? Lehet ez elhalt terhesség? Vagy pedig csak túlaggódom és normális, hogy nem mindig érzek tüneteket? Sajnos a dokimhoz nem tudok elmenni, épp külföldön van.
Tünetek jönnek ,mennek....vetèlèsnèl is van hogy nincs tünet van hogy van...ràadàsul a hormonk sokàra ürülnek ki.
Ha nagyon aggódsz keresd fel a vèdønőt ès nèz szívhangot.
2014. okt. 17. 07:17
2/9 anonim válasza:
A szívhanghallgató jó és annyiba kerül, mint EGY szeánsz a dokinál.
2014. okt. 17. 07:49
3/9 A kérdező kommentje:
Nekem viszont pont azt mondta a dokim és a védőnőm is, hogy inkább ne vegyek, mert ilyenkor még nehéz vele megtalálni a szívhangot. És mivel amúgy is aggódós vagyok, csak halálra idegesíteném magam, ami árt a babának.
2014. okt. 17. 08:10
4/9 anonim válasza:
Ahogy gondolod. Én 11 hetesen vettem Angelsound-ot és simán megvolt. Persze vannak gagyibb készülékek, amik csak később használhatóak.
Úgyhogy nem tudok mit tanácsolni. A tünetek megszünése teljesen normális már ilyenkor.
2014. okt. 17. 08:13
5/9 anonim válasza:
Szerintem is normális a tünetek megszűnése, nekem pont a 15. hétig tartott a folytonos hányinger, akkor mintha elvágták volna.
2014. okt. 17. 09:02
6/9 anonim válasza:
14 . hét után eltűnnek a bajok. Tapasztalat. Üdv. 5 kislányos anyuja. :-)
2014. okt. 17. 09:11
7/9 anonim válasza:
15. hetes terhesség azért már ritkán hal el...ha nem töltötted volna be még a 12. hetet, akkor érteném az aggodalmad, de így nem. Nyugodj le, nem szabad ilyenekre gondolni! Az a gyerek meg fog születni, erre kell gondolni! Főleg ha problémamentesen betöltötted a 12. hetet.
2014. okt. 17. 10:40
8/9 anonim válasza:
Nekem pont 14 hetes tünt el minden tünet, mintha elvágták volna. Egyik nap volt, következő naptól többet semmi. Én is vettem szívhangfigyelőt, angeleset vettem én is, a 11. héttől mindig megtaláltam vele. Engem megnyugtatott. Ja és valóban annyiba került, mint a magándokinál egy alkalom. Nekem megérte. :-) Szóval nyugi és örülj, h nincs több kellemetlen tünet. Babócád biztosan jól van. :-) 1 hetes kisfiú anyukája :-)
2014. okt. 17. 11:52
9/9 anonim válasza:
A tünetek elmúlása miatt ne aggódj. Az semmit sem jelent. :) Hidd el, sok kismamának vannak olyan "nem vagyok terhes - érzéses" napjai. A szívhanghallgatót én sem javasolnám, az ilyen dolgokat nem szeretik a babák. Persze mindenki maga dönti el. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!