Aggódóm segitenétek?
Figyelt kérdés
Van itt olyan akinek terhességnél gyorsabban vert a pici szive mint kellett volna,és szülés után meg semilyen sziv problémája nem volt!?pasztalatok-vélemények?
nekem edig az uh-án 166 volt..ma pedig 150-174,aggódom,h ne legyen baja a picikémnek!
2014. okt. 16. 12:53
2/9 anonim válasza:
Szia! Ez az érték teljesen normálisnak tűnik nekem... Nem gyors. 180-ig is fel szokott menni. De ha aggódsz kérdezz meg szakembert (védőnőt, orvost, szülésznőt..).
3/9 anonim válasza:
Második vagyok, egyébként honnan tudod, hogy ma annyi?
4/9 A kérdező kommentje:
eddig még nem mondott semmit ez a mai uh- még csak eztán kellesz visszameni az orvoshoz
2014. okt. 16. 13:00
5/9 anonim válasza:
Az ultrahangon mondták, hogy ez az érték túl gyors, gyorsabb mint kellene? CTG-n nekem volt hogy felment 180 körüli értékig, és azt mondták normális mert ahogy mocorog a baba gyorsul a szívverése, ha nyugalomban van, akkor lassul.. (ahogy nekünk is).
6/9 A kérdező kommentje:
na de azt hozzá is kell tenem,h állandó mozgásban van
2014. okt. 16. 13:14
7/9 anonim válasza:
Nekem uhn ilyet nem is neztek csak nstn lattam, ott volt 190 is ha beporgott, ha lustizott 160 a babak sziiverese magasabbb bent mint knt
8/9 anonim válasza:
normálisnak számító érték 120-180 / perc
Ne aggódj :)
9/9 anonim válasza:
Magzatnak sokkal gyorsabban ver a szíve, mint egy újszülöttnek.
teljesen rendben van.
Ahogy nőnek a gyerekek (újszülött, csecsemő, kisgyerek....és így tovább) csökken a pulzusszám!
Egy gyerekápoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!