Akik csinaltak es ertik az inga joslast, segitenetek?
Azoktol varok valaszt, akik ezt megcsinaltak akar terhesseg elott, vagy terhesseg alatt. Utanaolvastam ennek, itt gyakorin is. Azt nem ertem h akik megcsinaltak terhesseg elott, allitolag megmutatta milyen nemu babajuk fog szuletni es h mennyi. Ezt meg ertem is, ha koroz akkor lany, ha kileng fiu, de hogyan mutatja meg h hany babam lesz? Volt egy elhalt terhessegem, es eloszor egy lanyt jelez. Kesobb szuletett egy kislanyom, most ujbol babas vagyok, de meg az elejen tartok. Utana meg kell allitani az ingat es ujbol a csuklo fole kell helyezni? Vagy hogyan? Es has folott (mivel terhes vagyok) oda hogyan kell helyezni? Mert ha mozgas kozben helyezem a hasam fole, akkor akaratlanul is koroz eloszor.
Koszonom a segitseget!
Nekem az egyik kolléganőm hitt ebben, és az összes körülötte levő nőnek megcsinálta. Tíz év elteltével kijelenthetem, hogy a találati aránya: 0%
Nekem két fiúgyereket jósolt, erre született egy lányom. A barátnőmnek egy fiút és egy lányt, erre neki két fia lett. Harmadik kolléganőnek egy lányt jósolt, neki nem született egyetlen gyereke sem.(és már valószínű, nem is fog, mert az illető azóta 45 éves).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!