Akik keveset híztak terhesség alatt, hogy csinálták?
180 gr-os Ch diéta.
Két kg maradt rajtam, de azt a legelején szedtem fel, amikor letettem a cigit. Ennél többet saját súlyra nem híztam.
Én 3 hónapig hánytam, majd pajzsmirigy-túlműködés miatt nem híztam. Szülés után, mikor lement a víz, 8 kg-mal voltam könnyebb, mint terhesség előtt. 4630 grammos "kis"lányt szültem.
Azt tudod tenni, hogy sok gyümölcsöt, zöldséget eszel, húst köret helyett savanyúsággal, felesleges cukrot kerülöd, rozskenyeret veszel fehér helyett és sokat sétálsz, ha jólesik neked.
Én is szénhidrát diétán vagyok terhességi cukorbetegség miatt, 180g CH / nap, a 27. héttől. Amit addig felszedtem, lement, most 38 hetesen 2 kiló plusz van rajtam az indulási súlyhoz képest. Ha nem kéne diétáznom nem tudom hol tartanék... Első terhességemnél nem voltam cukros, ettem mindent, plusz ülőmunka, akkor 10 kg jött fel összesen.
Egyél napi 5x keveset, sok zöldség, gyümölcs, teljes kiőrlésű kenyér, húsfélék, sajt, kefír, stb. Kerüld a felesleges cukrokat, szerintem akkor nem valószínű hogy sokat fogsz hízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!