Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek igaz vagy hamis,...

Szerintetek igaz vagy hamis, nektek mit mutatott a gyűrű?

Figyelt kérdés
Van az az Inga jóslás amit gyűrűvel és cérnával kell csinálni, ha körbe körbe ingázik akkor kislány lesz, ha ide oda ingázik akkor kisfiú lesz! Aki ismeri ezt és meg is csinálta, mit mutatott a gyűrű és mi lett az végeredmény?

2014. aug. 26. 09:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem is és a páromnak is kislányt mutatott, fiam lett. De volt, akinél bejött.
2014. aug. 26. 09:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem sem jött be.
2014. aug. 26. 09:51
 3/10 anonim ***** válasza:

En nem hiszek ezekben,de ettol fuggetlenul nalam bejott.Egy kollegam "josolt" igy nekem,es masoknak is,mindharmunknal helyesen,raadasul mindket gyerekem nemet eltalalta.Nekem elotte uh-n kislanyt mondtak,a gyuru kisfiut josolt,mondtam is,hogy hulyeseg az egesz.Aztan a kovetkezo uh-n mar kisfiut lattak.

Valtozatlanul nem hiszek a joslasban,szerintem csak nagyon szerencses volt az illeto.

2014. aug. 26. 10:14
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem is bejött, bár szerintem is csak a véletlen műve.

Ja és nem cérnával, hanem hajszállal csinálták nekem :)

2014. aug. 26. 10:45
 5/10 anonim ***** válasza:
A párom nekem is megcsinálta, először ide-oda is ingázott aztán körbe-körbe! Tehát nekem mind a kettőt egyszerre mutatta...:D De amúgy kislányom lesz!
2014. aug. 26. 10:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy ezüst vagy arany láncokkal kell, kipróbáltam a gyűrűs verziót is mindenhogy, nekem eltalálta 3-ból 3 gyereket :) Az, hogy véletlen-e vagy sem, sose fog kiderülni :)
2014. aug. 26. 12:05
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi okozza, mi mozgatja a gyűrűt, de szerintem ez nagyon érdekes és izgalmas dolog, főleg hogy nekem kislányt mutatott és 2hét múlva lehet hogy kiderül hogy tényleg kislány lesz-e :)
2014. aug. 26. 13:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem is bejött :) Mindenki azt mondta lányom lesz tuti, hát megcsináltam, mondtam fiú lesz e szerint, és tényleg kicsifiú lesz :)
2014. aug. 26. 14:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi kicsiként az ovistársaimmal szerettünk efféle amatőr jóslásokat játszani, akkor hallottam erről először. Ekkor azt mutatta, hogy 1.fiú, 2.lány, 3.fiú. Évekkel később a kollégiumban egy unalmas estén megnéztük nekem újra, szintén ugyanezt a 3-at mutatta. Első babámat várom, kisfiú lesz. :) 38+3hkm
2014. aug. 27. 11:10
 10/10 A kérdező kommentje:

Hmmmmm, akkor csak van ebben valami igazság.......

Egyre kiváncsibb vagyok, na majd jövőhét után hátfőn remélem megmutatja magát a picim :)

2014. aug. 27. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!