5. Babát bevállalnátok a masik 4 mellett? Esetleg öröbeadnátok?
havonta keresünk a férjemmel ha nincs jó hónap 400 ezer forintot,ha nagyon szuper akkor volt már 1 millió felett is,de azt hogy ide eljutottunk nem a legyek hordták össze.Kemény munka eredménye.Sajnos egy gyerekünk sincs,küzdünk érte mint a vadbarom.....de ha megfeszülnék sem tudnék még ebből sem 10 millát megtakarítani.
Hahahaha....legálisan úgy hogy te életedbe nem dolgoztál(hozzáteszem én szégyelném kimondani ezt).
Átfordult a gyomrom ettől a kérdéstől és a hozzászólásaidtól.......
Jó,igazad van.Kicsit túllöttem a célon,természetesen örökségből persze hogy lehet ennyi pénz.Ha 4 gyermeket szépen tudsz nevelni és igazából ha ilyen felelősségteljesen gondolkodsz hogy a gyermekeid egyetemi tanulmányaira szánod a pénzt,akkor elnézésedet kérem,nem gondoltam végig a hozzászólásomat.Biztos nem véletlenül szeretne még egy csöppség jönni.Fogadd szeretettel.
Csak ne kérdezz ilyen butaságot legközelebb hogy elkapartatni,meg örökbe adni.Nem hinném hogy boldog lennél utána.
Biztos hogy jól fogsz dönteni.
Még egyszer elnézést!Valószínű hogy érzelmileg engem ez jobban érint mert nincs még gyermekem és lehet hogy nem is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!