Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5. Babát bevállalnátok a...

5. Babát bevállalnátok a masik 4 mellett? Esetleg öröbeadnátok?

Figyelt kérdés
2014. okt. 16. 21:43
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
55%

Mennyire vagytok eleresztve?

Ha nem okozna anyagilag problémát, persze, de ha segélyből élnénk nem. A gyerek lehet, hogy egyetemre menne, lakna valahol, akkor is az én felelősségem lesz!!!!!! Nem csak most míg kicsik, jár a családi pótlék, a nagycsaládos támogatás, meg megöröklik egymás ruháját, azt húdejó. A gyerek jövőjét is számba kéne venni. Biztosítani tudod 5 gyerek jövőjét?

2014. okt. 16. 22:00
 12/33 anonim ***** válasza:
84%
Ez sürgős eset, menj oda időpont nélkül, ha nem szeretnéd megtartani. Ha 4-et szépen fel tudnék nevelni, megtartanám az 5- et is egyébként. Örökbe nem tudnám adni, mert 4 gyerek mellett hogyan nyugodhatnék meg az 5. sorsáról? Sosem tudnék beletörődni.
2014. okt. 16. 22:03
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

ugye, itt osztják mindig az igét, hogy ha jut egynek, akkor kettőnek is fog.

hát persze, és ahol jut egynek ott ötnek is?

hát én nem tudnám örökbe adni. mondjuk én 4 gyereket se tudnék bevállalni

2014. okt. 16. 22:08
 14/33 anonim ***** válasza:
49%

a 4 is sok,minek még1???

Komolyan,nem értem!?

2014. okt. 16. 22:18
 15/33 anonim ***** válasza:
26%

Vagy bevallalnam, de ha olyan az anyagi helyzetem, hogy minden borulna, akkor orokbeadnam. Letezik nyilt orokbefogadas, ahol meg lehet ismerni a szulopart, akihez kerul a gyerek. A kapcsolatit is lehet tartani stb. Erdeklodj utana.

Egy baratnomeknek orokbefogadott gyermeke van ujszulottkint kaptak, a korhazban mar ott voltak az edesanyaval. Eveket vartak a babara elotte evekig mindent megtettek, higy gyerekuk lehessen. Most van es mindent magadnak neki. Nirmalis emberek, atlag kozepreteg.

Rengeteg no meddo es szeretne gyereket. Alig toredekuk tud orokbefogadni, abortusz meg mint a tenger...A baratnomek szeretnenek masodikat is tesot, szinten orokbefogadottat, majdnem "lett" is megint babajuk, de mar a gyermek megszuletese utan a korhazi napok alatt az anya visszalepett. (ilyen is sok van es bar orulni kell, higy az edesanya megis ugy dont vallalja a sajat gyermeket, ez ilyenkor az orokbefogadoknak nagyon nagy szomorusag is, mikozben ok is orulnek, hogy masban felulkerekedtek az anyai erzesek.

Ezek nagyon nehez dontesek, es az egesz eletre kihatnak, mindegy melyijet valasztja a nő.

Én szules es megtartas vagy orokbefogadas parti vagyok.

Inkabb eljen mashol, mint egy elet megakasztasa mellett dontsek.

Kivanom, higy sikeruljon a sajat dontesedet meghozni es az valoban a jo dontes legyen, sok sikert hozza!

2014. okt. 16. 22:26
 16/33 anonim ***** válasza:
65%

Ne várj az sztk-ra. Nekem is sokára adtak volna időpontot, mire mondta a nő hogy menjek el ha sürgős, fog a doki fogadni csak sokat kell várnom mert először az időpontosok mennek be.Vicces volt mert felkészültem hogy órák múlva jutok be és erre mar 20 perc múlva bent voltam :)

Ha anyagilag tudnánk vállalni akkor megtartanám. Ha nem akkor 4.ik utan mondanám kössenek el, nem kell több. Szeretem annyira a párom hogy ne azt akarjam hogy éjjel nappal gürizzen csak azért hogy minket eltartson.

2014. okt. 16. 23:02
 17/33 anonim ***** válasza:
54%
Hát ez az anyagi helyzettől függ. Nekem a harmadik gyerek fogant spirál mellett.
2014. okt. 16. 23:24
 18/33 anonim ***** válasza:
69%
Örökbe biztos nem tudnám adni...elvetetni meg pláne...Szóval megtartanám:).
2014. okt. 16. 23:29
 19/33 A kérdező kommentje:
Van egy házunk lakásunk de elég hinyos a berendezés nm luxus van 10 millionk de a fizetés az necces én nem dolgozom soha nem is dolgoztam s nem is vszinű hogy fogok. Párom munkanélküli igaz ő csak átmenetileg gy néz ki eddig 300 ezret keresett kb hasonlót fog d min 250 et. De ha bármi tórténne. Engem nyilvn max mekis mlóra vesznk fel 60-80 ezerért. Szal ilyen jó és rossz is a helyzetünk
2014. okt. 16. 23:44
 20/33 anonim ***** válasza:
97%
Senki nem dolgozik, de van pénzetek. Mondd, mi a titkotok?
2014. okt. 16. 23:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!