14 hetes vagyok, de nem is latni, h terhes vagyok, mas is van igy ezzel?
Figyelt kérdés
2014. okt. 15. 09:14
1/8 anonim válasza:
Igen, minden 14 hetes terhes kismama :) Ilyenkor még semmi nem látszik.
2/8 anonim válasza:
Inkább az kirívó, ha látszik :) Nekem látszott, de 3. baba, és akkor már előbb látszik, de a cégnél hárman voltunk ugyanannyi hetes kismamik, és náluk nem látszott.
3/8 anonim válasza:
Nekem a 20 hétig szinte semmi sem látszott,utána viszont pillanatok alatt nagyot nőtt.
4/8 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat,megnyugodtam:D
2014. okt. 15. 09:29
5/8 anonim válasza:
Nekem 20 hetesen még nem mondták meg,hogy terhes vagyok,hozzá teszem nem vagyok túlsúlyos:)
Úgy a 24.héttől kezdett el látványosan nőni:) Azóta is csak nő:)
Üdv 31+3hkm
6/8 anonim válasza:
Kb. 24. hétig semmi nem látszott az alakomon, pedig vékony voltam/vagyok (50kg). Azt hittem kicsi "terhem " lesz a végére, de mintha egy elefántot nyeltem volna el, akkora lettem, a 24. héttől hétről hétre rohamosan nőtt a hasam. :)
7/8 anonim válasza:
Én is 14 hetes vagyok, első baba, és teljesen átlagos az alkatom, mondjuk nem vagyok túl magas. Nekem sem feltűnő, bár kicsit kerekebb a hasam, de inkább olyan, mintha jól beebédeltem volna - már én is várom, hogy összetéveszthetetlenül babás pocak legyen belőle :)
8/8 anonim válasza:
Nekem normalis alakom volt/van,es most tartok ott,h.vadidegenek is lathatjak a pocimat. 26 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!