Mennyire normális ez? Aggódjak?
33hetes terhes vagyok.
175centi
A terhesség előtt 65kiló voltam
Most 63.
Nem tudok szinte semmit megenni.
Tulajdonképpen kétféle ételen élek: alma, zsíroskenyér lilahagymával. Általában tejet iszom.
Nem tudom, mennyire normális, de szerintem ne aggódj. Az alma kiváló étel terhesség alatt, a lilahagymában is sok a vitamin, a tej kalcium+fehérje és zsírra is szüksége van a szervezetnek. A picurkád úgyis elveszi, ami neki kell, te meg majd összeszeded magad szülés után.
Jó egészséget! :)
a baba, méhlepény, magzatvíz súlya kellene legyen min. 5 kg plusz
a szervezet minden esetben vizet raktárz, hogy biztosítsa a magzatvíz folyamatos cseréjét, nagyon minimum 2 kg plusz
tehát babaszükséglet minimum 7 kg plusz
ami azt jelenti, hogy esetleg a hányós korszakodban(terhesség eleje), ha volt, 65-ről le kellett menned minimum 57-re
a lilahagymát nem javaslom magzatnak, meg erős, fűszeres dolgokat, néha ok, de inkább hanyagolni, rengeteg vizet inni
de ne aggódj
én rosszabb voltam..
Tejet olyan 4 litert tűntetek el naponta.
Viszont egyáltalán nem vizesedek, pedig az elsőnél már 25hetesen puffadtam.
Ha bármi mást próbálok enni, kihanyom.
Ha belém akarják erőltetni, basszus, hisztériázom.
Tegnap volt, hogy sírógörcsöt kaptam a húslevestől, mert úgy éreztem, mozog a számban a levestészta, mintha kukacok lennének.
És hiába TUDOM, hogy csak leves, sőt, szeretem is, de csak megláttam, és elemi undor fogott el.
Végül hánytam és zokogtam egy órát. Aztán megettem pár álmát
persze azt edd, ami jólesik
de a hagymát szoptatás alatt felejtsd majd el, nagyon puffasztó a babára nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!