Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem lesz semmi baj?

Ugye nem lesz semmi baj?

Figyelt kérdés
16 hetes terhes vagyok, és teljesen bepánikoltam. Egy barátnőm épp ma, a 20. héten veszítette el a kisbabáját. :( Én azt hittem, hogy amint túl vagyunk a kritikus első trimeszteren, már nem lehet semmi baj. És most úgy félek. Belehalnék ha valami történne a kisfiammal. Nyugtassatok meg, hogy ilyenkor már nagyon ritka, hogy a baba meghaljon! Ugye így van?
2008. aug. 11. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen nagyon ritka, ne aggódj! Milyen okból veszitette el? Azt lehet tudni? Vagy egyszerűen csak elhalt a magzat? Bár 20 hetesen már nem nagyon fordul elő, de megeshet.
2008. aug. 11. 21:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Még nem tudom mi történt. :( Kórházban van, nem tudtam még beszélni vele. De komplikációmentes terhessége volt.
2008. aug. 11. 21:04
 3/4 anonim ***** válasza:
20 hetesen már nagyon ritka, de sajna előfordulhat még ha nem is voltak előtte komplikációk. Vagy csak a dokija nem vette észre... sajna ilyen is van :-( De ne aggódj, tényleg ritka az ilyen!
2008. aug. 11. 21:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, tényleg nagyon ritka. Szerintem inkább külső oka lehetett mint belső, de majd kiderül. Azért 20 hetesen nem túl gyakori a spontán vetélés. Vigyázz magatokra, nem lesz semmi baj.
2008. aug. 11. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!