Ha nem voltam 4d ugye nem lehet semmi gond?
A 4D nagy élmény szerintem, de diagnosztikai célja igazából nincs. Mi is voltunk, de a lényeges dolgokat sima 2D-ben nézte akkor is a szonográfus.
Nem maradtatok le semmiről. Inkább vegyél még valamit a babának azon a pénzen!
A 4D ultrahang, technikai játék.
valójában nem egyéb, mint egy számítógépes program.
ha lettél volna, akkor láttad volna, sima ultrahang, elvégzi a méréseket, kijelöli a pontokat, ami alapján egy program alkot képet és mozgatja. Ennyi. Persze nagyon jó, babamozinak.
Úgyhogy semmi értelme, mert ami nem látszik sima 2D-ben, az 4D-ben sem. A dolog logikai volta miatt.
Gondold végig, ha magad előtt az asztalt látod 4D-ben forgathatod akármerre, nem fogod soha látni mi van alul, csak ha alá nézel, de erre képtelen az ultrahang, mert megfordítani nem tudja a dolgokat.
Diagnosztikára szerintem nem használják, bár nyilván van orvos, aki eljátsza ezt a pénzért. Minket rábeszélt a doki és akart még csináltatni. Aztán elmeséltem a védőnőnek, védőnő barátnőmnek, orvosomnak és másoknak a városban. Mindenki ugyanúgy reagált, legyintett és mondta Deák doktor volt ugye, évtizedek óta játssza ezt, hogy ultrahangoz a kórházban, berettenti a kismamákat hümmögéssel és aztán mondja, hát a magánrendelőben a 4D többet mutat és azzal ki lehet szűrni azt is, ami nincs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!