Szúr, fáj ágyéknál, combom tövénél, alig tudok ráállni. Mitől van ez?
Figyelt kérdés
2014. okt. 11. 20:51
1/6 anonim válasza:
Ugyanez van nekem is. Azt mondta a szülésnőm, hogy azért, mert a szeméremcsontnál normál esetben egy 1 cm-es rés van. Ez terhességnél kb 4 cm-re tágul. Nekem még kattog is. :) Borzalmas. Alig tudok mozogni, az ágyból felkelni, vagy lépni. A járás is nehezemre esik.
2/6 A kérdező kommentje:
Mennyi idős terhes vagy?
2014. okt. 11. 21:12
3/6 anonim válasza:
Hétfőn töltöm a 33. hetet. DE kb a 27. héten kezdődött. Azt hittem, hogy azért majd enyhül legalább, mert azt olvastam, hogy sokaknak csak pár hétig féjt, esetleg csak pár napig. Hát nem lett ilyen szerencsém, mert nekem egyre rosszabb. :(
4/6 anonim válasza:
Én 28 hetes vagyok, nekem is előjön pár hete időnként. A sok magnézium segíten szokott.
5/6 A kérdező kommentje:
Na de én még csak 15 hetes vagyok,kicsit korai,nem?
2014. okt. 13. 15:25
6/6 anonim válasza:
utolsó vagyok, szerintem nem korai. A tested már készül fel. Tágul a medencéd, nől a méhed, minden húzódik és feszül. Változó, hogy kinek mikor kezdődik fájdalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!