SOS, becsípődött az ideg a combtőben, alig bírok ráállni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
31 hkm vagyok. Gyakori ez?2012. febr. 28. 13:21
1/7 anonim válasza:
Szia.Kapj be vagy 2 szem magne B6-ot.Izomlazító.És igen van akinél elég gyakori.
Pihenj!
2/7 anonim válasza:
Nálam is előfordult egy párszor. Én lefeküdtem pihenni, segített. Sőt, volt olyan, hogy elmentem sétálni a 2 hónapos babával, és becsípődött... 3 km-t kellett vánszorognom míg hazaértem...
3/7 anonim válasza:
Naturlandos Inno Rheuma krém. Nekem segített. Lehet terhesség alatt is. 27 hetes vagyok, nekem 1 hete múlt el.
4/7 anonim válasza:
Szia, utolsó vagyok, jobban vagy kicsit? Kipróbáltad valamelyik krémet vagy adott rá mást az orvos?
5/7 A kérdező kommentje:
Masszíroztuk babaolajjal, jó meleg vizet engedtem rá a zuhanyból, és Magne B6. Most már jó, csak a fekvésnél kellemetlen még. Köszi a tippeket!
2012. márc. 2. 14:02
6/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok, örülök :)
Nekem a meleg víz nem jöhetett szóba, mert autoimmun beteg vagyok és nekünk "tiltólistás" a meleg víz.
Minden jót és könnyű szülést majd, májusban szülsz kb, én is akkor, nekem a 38.héten császárt csinálnak.
7/7 A kérdező kommentje:
Elvileg április 28, de majd kiderül, remélem meg tudom szülni természetes úton! Köszi a tanácsokat még1x!
2012. márc. 3. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!