36hetes vagyok. A múlthéten becsípődött egy ideg a fenekemben és azóta alig tudok menni. Elmúlik ez még a szülésig vagy így maradok? Miért nem akar múlni egy kicsit sem?
Lehet, elmehetnél orvoshoz, hátha tud segíteni.
de addig is azt tudom tanácsolni, hogy kend gyulladáscsökkentő kenőccsel (Voltaren Diclofenac...) ezket lehet, nekem is izületi gyulladásom van a derekamban. Akár naponta többször jól bemaszírozni, hogy kicsit fájjon a maszírozás, de ne nagyon. Nekem másnapra el szokott mulni.
De ha nem válik be, menj orvoshoz.
Szia,
Bár én még kisterhesnek számítok hozzád képest, de nekem vagy a csípőm szokott már most becsípődni vagy pedig az valami far csont, de iszonyat, hogy mennyire nem tudok tőle menni.amikor előjön / és általában front érzékenyen jön elő, csak amióta babát várok/ akkor a párom esténként egy 10 percet szokta masszírozni és 3 nap alatt el is múlik.Mi a terhességcsíkok ellene olajjal oldjuk meg a dolgot, az jól csúszik.Remélem beválik nálatok is.
Én szerintem meg a baba fekszik rajta egy idegen ami oda sugároz.Nekem is szokott és akkor lefekszem egy kicsit oldalra fordulok áthelyezkedik és elmúlik.Van hogy naponta nagyon sokszor meg kell ezt csinálnom.Még az ágyig is nehéz olyankor elmenni.További boldog babavárást.
32 hetes kismama
Szia! Nekem is elég sokszor becsípödik a csipőm jégzselét használok feltettem kérdésbe lehet -e nem válaszolt seni gyógyszertárba azt mondták mehet nem lesz semmi bajunk Tőle.
Próbáld meg, remélem használ Neked is! Jó egészséget!
28 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!