S. O. S.2014. 09.12 én lesz 3 hete h Császárosztak. Mert a babám arcal akkart ki jönni?
Tegnap a párommal együtt voltam : szex téren. vérzésem barnás előtte) (uttána) miota együtt voltunk fáj a hasam alja. és a p~ncim is
szerintetek baj lehet? a Nunámban érzem mintha tágulnák vagy ilyesmi.
Tudom korai volt ....:((
Szerintetek baj lehet?
már bocsánat, nekem tök mindegy ki hogyan nem bírja betartani az egyébként nem véletlen szex-tilalmíat.
csak nem szeretem,ha utána idejön rinyálni, hogy hülye volt és most mi lesz!
Mej el orvoshoz, ha úgy érzed bajod lett tőle!
Én is curvára leszarom,hogy ki hogy teszi tönkre a szervezetét,de az rohadtul idegesít,mikor ide jön sírni,hogy jajj,lehet belőle baj?? :(((
Igen,lehet!!Menj orvoshoz!!
Én utoljára akkor voltam együtt a férjemmel, amikor összehoztuk a babát. teljesen a szextilom az egész terhesség alatt. már a falat kaparom és még van egy hónapom a terhességből és utána még minimum 6 hét. DE ESZEMBE SEM JUTNA NEM BETARTANI!!!
ha tudtad, hogy nem lenne szabad, akkor most meg minek rinyálsz? Megcsináltad a bajt. mit gondolsz, majd az orvos elfogadja azt az érvet, hogy de hát kívántad a férjed? Én is kívánom, képzeld el, csak van eszem nem kockáztatni és ezt a férjem is megérti. A férjedben egyébként nem merült fel, hogy nem kéne csinálni?
3 héttel császár után máris ez jár a fejedben?
Azért nem vagy semmi, hogy gyermekágyi folyással is volt gusztusotok szexelni. Legalább gumit húzott a párod?
Lehet, hogy a hegeddel lett valami, megerőltetted magad, esetleg kezdődő fertőzés....
Baj az lehet. Irány a doki, ha nem akarod a következő gyereket kockáztatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!