Van valahol a neten 2014. Októberére babat varó anyukák csoportja?
Az nlcafe.hu-n van:2014 októberi babák néven.
Én is itt vagyok :)
Ez is zárt, de kérhetsz felvételt.
Itt is jót lehet beszélgetni, ha megtalálod a hasonló embereket!
Nekünk egy olyan témánk van amit még októberben kezdtünk babát tervezökként, azóta dumálunk, már megszületett az elsö baba!
Én szeptember 29re várom az elsöt. Ha itt van kedvetek szívesen beszélgetnék.
Szia.
Én szerencsére táppénzen vagyok, de itt a nagy kert, rengeteg betakarítani való zöldség-gyümölcs. Savanyúság, csalamádé elrakás, ma 4 kiló zöldbabot raktunk el. Nekem a sok hajolástól szokott keményedni kicsit. Nekem azt mondta a védőnő hogy ne alkalomszerűen, hanem folyamatosan szedjek magnéziumot.
Pontosan mikorra várod? Elsö baba? Merre fogsz szülni?
Én ezt a meleget kezdem nehezen tűrni.
Annus, utolso válaszoló, 29 hkm
Bocsi, most látom, hogy neked már második baba.
Nekünk az elsö baba lesz. Kislány :-)
Neked mekkora a nagy? Mi lesz a pocaklakó, mi a nagy?
Annus, 29hkm
Igen, második fiú lesz. A nagy már majdnem 5 lesz.
Hajolgatás nekem is nehezen megy, inkább legugolok és combizomból próbálok felállni. Nem egyszerű! :)
Még 2 hétig dolgozom, aztán a lakást kell kicsit rendbeszedni, hogy az utolsó hónapban már csak pihenhessek meg babaruhákat rakosgathassak. Nagyon sok van a nagyról, de azért vettem pár csini ruhát a kicsinek is, hogy ne csak használtban legyen. Sajnos nevet még nem tudtunk választani. Nektek van már nevetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!