Terhesseg 7. Hetében algopirin szedése káros a babára? Vki szedett fájdalomcsillapitásra?
Figyelt kérdés
Olyan szintű idegbecsipödésem van,amit már nem bírok elviselni. Flector tapasz sem segít,sem rozmaringkrém. Doki algopirint javasolt de a tájékoztatón más szerepel.2014. okt. 8. 22:07
11/12 anonim válasza:
azt mondta a dokim,h. azért van sok gyógyszerre ráírva,h. terhesek és kisgyermekek nem szedhetik,mert csak életmentő gyógyszereket tesztelhetnek terheseken és kisgyermekeken. így mivel nem tesztelik rajtuk, nem tudhatják okoz-e náluk valamit,így muszáj ráírni. így van ez a szúnyogrisasztó spraykkel, a fenistillel és sok más készítménnyel is. ha aggódsz, panadol biztosan szedhető,bár gyengébb is.
12/12 A kérdező kommentje:
Éjszaka muszaj voltam egy algopirint bevenni mert mar nem tudtam lábraállni. Isiászom van.tornáztatom. de 3,5 hete tart már. A fájdalom már leírhstatlan. Reggelre picit enyhített a fájdalmon. Nem akarok gyógyszeren élni. Én amugysem vok beteges tipus de ez már kiborító számomra. Sajnos 12. Hét után mehetek csak ideggyogyászhoz a nögyógyász igy javasolta.addig reménykedek csak hogy javul. Köszi mindenkinek a választ a tapasztalatokról.
2014. okt. 9. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!