Terhesseg 7. Hetében algopirin szedése káros a babára? Vki szedett fájdalomcsillapitásra?
minden ilyesmi gyógyszernek megvan az ideje,hogy a terhesség melyik hetében, havában milyen alapúak szedhetőek.
utána kell nézni!
Nekem nyaki gerinc körüli izomgyulladásom volt, a fejemet nem bírtam mozdítani, két héten át napi egy szem algopirin ment orvosi javaslata. Az én orvosom azt mondta sokmindent ráírnak az algopirin papírjára, de nem igaz. Pl. hogy 12 éves kor alatt nem szedhető, de pl. a csecsemőnek is algopirin injekciót adnak ha lázgörcse van a kórházban, mindez üzletpolitika, az újfajta gyógyszerek vannak divatban, azokon van a gyógyszergyártóknak haszna, pedig az algopirin jobb ezeknél.
Szerintem nyugodtan szedheted, ha a dokid is ezt mondta, az én babámnak sem lett semmi baja tőle.
Gyógyulást!
Az Algopyrin az első 3 hónapban és az utolsó 6 hétben nem ajánlott!
de sok fájdalomcsillapítóról van benne tájékoztatás, érdemes elolvasni
én néha panadolt rubophent vettem be, de az algot is felirtak, azt nem szedtem ugyan.
a nospa is jo lehet.
szerintem ezeket a diclofenac kremeket meg a nadalytoveseket keruld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!