77x38 mm uterus,5mm közép echo grav. Nem valoszinüshithetö. Mit jelent?
Az uterus a méh latin neve. Ami utána jön, azt sajna nem tudom. Ha találsz olyat is a papíron, hogy endometrium, az a méhnyálkahártya lesz.
Ennyit tudok csak segíteni.
UH szerint sajnos nem vagy terhes.
lehet hogy arra mondhatta hogy terhes vagy, mert érzett vmit. megvizsgált manuálisan is?
valszeg amit nem lát azt nem adhatja írásba, ezért írta a papírra, hogy nem valószínűsíthető, de mást is jelenthet mint terhességet. gondolom van pozitív teszted, az nyugatasson meg és jövő hétem már biztosan fog az uh-n is látszani, ha más nem is de petezsák biztosan.
én 4 hetesen voltam és bár látszott 2mm-es ki valami, de nem adott róla papírt. úgy tudom csak akkor számítász valójában terhesnek ha már van élő magzat, ami azt jelenti, hogy van szívhang. erre viszont még 1-3 hetet kell várnod.
nyugodj meg szerintem, ha a doki azt mondta, hogy 90% a terhesség valószínűsége akkor örülj, és barátkozz a gondolattal, a kicsike meg addig egy csomót fog növekedni és fejlődni:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!