Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 77x38 mm uterus,5mm közép...

77x38 mm uterus,5mm közép echo grav. Nem valoszinüshithetö. Mit jelent?

Figyelt kérdés
kb.5 hetes lehetem mikor dokihoz mentem.hüvelyen keresztül meg vizsgált és azt mondta ,hogy 90% hogy trhes vagyok.uh án nem látott semmit.nem értem mit jelent amit a papira írt.fogadott dokim csak jövöhéten fogad.ha valaki érti kérem írjon!
2008. aug. 11. 13:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Az uterus a méh latin neve. Ami utána jön, azt sajna nem tudom. Ha találsz olyat is a papíron, hogy endometrium, az a méhnyálkahártya lesz.

Ennyit tudok csak segíteni.

2008. aug. 11. 14:02
 2/8 anonim ***** válasza:

UH szerint sajnos nem vagy terhes.

lehet hogy arra mondhatta hogy terhes vagy, mert érzett vmit. megvizsgált manuálisan is?

2008. aug. 11. 14:06
 3/8 anonim ***** válasza:
A terhesség nem valószínűsíthető. Az 5 mm közép echo úgy emlékszem az a rész, ami visszaveri az uh sugarat.
2008. aug. 11. 14:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem bántásból, de: már annyiszor feltetted ezt a kérdést. Ennyi erővel a dokidat is megkérdezhetnéd vagy valakit, aki ért hozzá! Egyébként megértem, ha aggódsz.
2008. aug. 11. 14:36
 5/8 A kérdező kommentje:
FELL TENNÉM ADOKIMNAK ,DE SZABIN VAN
2008. aug. 11. 14:43
 6/8 A kérdező kommentje:
a második válaszolonak mondanám ígen manuálisan az az kézzel is vzsgált
2008. aug. 11. 14:47
 7/8 anonim ***** válasza:

valszeg amit nem lát azt nem adhatja írásba, ezért írta a papírra, hogy nem valószínűsíthető, de mást is jelenthet mint terhességet. gondolom van pozitív teszted, az nyugatasson meg és jövő hétem már biztosan fog az uh-n is látszani, ha más nem is de petezsák biztosan.

én 4 hetesen voltam és bár látszott 2mm-es ki valami, de nem adott róla papírt. úgy tudom csak akkor számítász valójában terhesnek ha már van élő magzat, ami azt jelenti, hogy van szívhang. erre viszont még 1-3 hetet kell várnod.

nyugodj meg szerintem, ha a doki azt mondta, hogy 90% a terhesség valószínűsége akkor örülj, és barátkozz a gondolattal, a kicsike meg addig egy csomót fog növekedni és fejlődni:))

2008. aug. 11. 18:04
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm !
2008. aug. 13. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!