Terhesség alatt más is érezte büdösnek a (nyers) húst, vagy csak az én szaglásommal nem stimmel valami?
csirkemellet vettem,a fiamnak rántott húst csináltam.Mielőtt megmostam volna,megszagoltam,de nekem olyan büdi volt,+ olyan fokhagyma szaga is volt....
Megmostam,utána is szaglásztam,hát nem tudom.....de végül megcsináltam.
Azt mondja a párom,hogy biztos hogy nincs semmi baja,szép hús volt,(ő nem szagolta,dolgozik,)de hogy én mindent,főleg a húsokat büdösnek érzem mióta terhes vagyok azt mondta.
Az igaz hogy nem ez az első alkalom,meg a fiammal is mikor terhes voltam,akkor is ugyanigy büdösnek éreztem a húst,sokszor volt hogy csak én éreztem annak,de olyan is volt,hogy tényleg az volt,anyum is megszagolta....
Valakinek volt ilyen terhesség alatt??Vagy én vagyok ilyen szerencsétlen?Már az agyamra megy..lassan ott tartok,hogy többet nem veszek húst......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!